Η κόρη του Kobe Bryant φωτογραφίζεται στην Teen Vogue. Τι είπε για το μόντελινγκ και την απώλεια του πατέρα της

12:50 9/9/2021 - Πηγή: iPop

Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia Bryant κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και ήδη πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη της συνεργασία. Αυτόν τον Σεπτέμβρη, μπορούμε να δούμε την πρώτη φωτογράφηση της Natalia Bryant στην Teen Vogue και να διαβάσουμε την συνέντευξή της σχετικά με την μόδα και την απώλεια του πατέρα της.

Η ομιλία που ραγίζει καρδιές: Η Vanessa Bryant για τον αείμνηστο Kobe Bryant στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame

View this post on Instagram

A post shared by n a t a l i a (@nataliabryant)

Η φωτογράφηση της Natalia Bryant στην Teen Vogue

Στην φωτογράφηση που έγινε από τον Raven B. Varona δεν μπορείς να μην προσέξεις το μεγαλοπρεπές ύφος και την αύρα της Natalia Bryant που θυμίζει την στάση του πατέρα της όταν διέπρεπε στα γήπεδα. Το μόντελινγκ είναι κάτι που η Natalia Bryant ήθελε να κάνει εδώ και καιρό, όπως δήλωσε.

Έδειξε ενδιαφέρον σε ένα από τα ταξίδια με τη μαμά της στο κατάστημα Bergdorf Goodman της Νέας Υόρκης. Είδε ένα fashion show Chanel σε μια οθόνη και είπε: “Θέλω να το κάνω αυτό”. Η μητέρα της, υποστηρικτική αλλά διστακτική, τη συμβούλεψε να το σκεφτεί. “Για τη μαμά μου, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να περάσω στο λύκειο και να έχω την εκπαίδευσή μου. Ειδικά το κολέγιο. “

Φυσικά, δεν γινόταν να μην μιλήσει για την πρόσφατη απώλεια του ανθρώπου που την μεγάλωσε. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την τραγική απώλεια του Kobe και της Gianna Bryant. Η θανατηφόρα συντριβή του ελικοπτέρου ήταν μια απρόσμενη θλιβερή είδηση για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και έκτοτε, η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος.

View this post on Instagram

A post shared by n a t a l i a (@nataliabryant)

Στην συνέντευξη, η Bryant περιγράφει την διαδικασία του πένθους ως ένα “ταξίδι επούλωσης της πληγής”. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Μου αρέσει να μιλάω για τον πατέρα μου … είναι γλυκόπικρο, αλλά μου αρέσει να μιλάω γι ‘αυτόν περισσότερο από όσο είναι στενάχωρο για μένα. “Η Bryant μίλησε επίσης για την οικογένειά της και για το πώς εκτιμά αυτούς που είναι κοντά της: “Είμαι πολύ πιστή στους ανθρώπους που αγαπώ”, είπε στην Teen Vogue. “Η πίστη είναι σημαντική αξία. Απλώς… πρέπει να κατανοείς την πίστη σου. Να μην είσαι απλώς πιστός χωρίς λόγο”.

View this post on Instagram

A post shared by n a t a l i a (@nataliabryant)

Επιπλέον, μίλησε για την ενασχόληση της με τον αθλητισμό, καθώς είναι μια θαυμάσια παίκτρια volley και για την απόφασή της να σταματήσει να παίζει μετά την απώλεια του πατέρα της: “Λατρεύω το άθλημα”, εξήγησε. “Εγκατέλειψα το βόλεϊ μετά το ατύχημα επειδή συνέβαιναν πολλά εκείνη την εποχή. Ήξερα ότι δεν … αγαπούσα το βόλεϊ όσο αυτοί αγαπούσαν το μπάσκετ. Είμαι εντάξει με αυτό”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η κόρη του Kobe Bryant φωτογραφίζεται στην Teen Vogue. Τι είπε για το μόντελινγκ και την απώλεια του πατέρα της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα