Η ωραιότερη πρόταση για τη διακόσμηση του σπιτιού σου με φύλλα (Video)

19:45 5/11/2021 - Πηγή: iPop

Τον Χειμώνα θέλουμε το σπίτι μας όσο πιο χουχουλιάρικο γίνεται και σ’ αυτό παίζει πολύ ρόλο η διακόσμηση! Σήμερα σου έχουμε την ωραιότερη πρόταση για τη διακόσμηση του σπιτιού με φύλλα!

Διάβασε τα υλικά που θα χρειαστείς, πήγαινε προμηθεύσου τα κι ακολούθησε τα απλά βήματα για να φτιάξεις αυτό τον “πολυέλαιο” με χρυσά φύλλα για το σπίτι σου!

Αν δεν θέλεις να βάλεις τόσο πολύ το χρυσό στοιχείο στον χώρο σου, μπορείς να πάρεις κάποιο σπρέι, σε μια άλλη απόχρωση της επιλογής σου ή και ν΄ αφήσεις τα φύλλα στο φυσικό τους χρώμα, περνώντας απλά μ’ ένα διάφανο από πάνω για να διατηρηθούν

και να μην σου διαλυθούν με την πάροδο του χρόνου.

Τι θα χρειαστείς για τη διακόσμηση του σπιτιού με φύλλα;Ψεύτικα φύλλαΧρυσό σπρέιΚόλλα σε σπρέιGlitterΣχοινίΜεταλλικό στεφάνιΚορδόνι λινάτσας

Προετοίμασε το σπίτι σου για την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο – Δημιουργικοί τρόποι για εποχιακή διακόσμηση

Πώς θα φτιάξεις το διακοσμητικό κρεμαστό;Ψεκάζουμε τα φύλλα με το χρυσό σπρέι.Μόλις στεγνώσει, ψεκάζουμε με την κόλλα.Απλώνουμε τα glitter πάνω στα φύλλα μας.Αφού στεγνώσουν, δένουμε τα φύλλα πάνω στο σχοινί.Παίρνουμε το μεταλλικό στεφάνι και περνάμε γύρω του το κορδόνι λινάτσας, δημιουργώντας τέσσερις πλευρές οι οποίες δένονται ψηλά ώστε να το κρεμάσουμε.Δένουμε γύρω απ’ το στεφάνι το κάθε σχοινί με τα φύλλα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η ωραιότερη πρόταση για τη διακόσμηση του σπιτιού σου με φύλλα (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα