Η πιο γευστική, φθινοπωρινή σαλάτα στο τραπέζι σου!

16:23 6/11/2020 - Πηγή: iPop

Έχουμε μια αδυναμία στις σαλάτες αλλά επειδή βαριόμαστε συνέχεια, τα ίδια και τα ίδια, μπαίνουμε στην κουζίνα και πειραματιζόμαστε! Σήμερα φτιάχνουμε την πιο φθινοπωρινή σαλάτα για το τραπέζι μας!

Η συνταγή είναι απλή καθώς τα περισσότερα υλικά τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου. Φρόντισε να πάρεις μόνο μερικά πράσινα μήλα και αποξηραμένα cranberries για να φτιάξεις την πιο γευστική, φθινοπωρινή σαλάτα

που έχεις δοκιμάσει.

Τι θα χρειαστείς;1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα1/8 κουταλάκι αλάτι1/8 κουταλάκι του γλυκού κουταλάκι πιπέρι2 φλιτζάνια στήθος κοτόπουλου, ψιλοκομμένο1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα αποξηραμένα cranberries1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο πράσινο μήλο1/8 κρεμμύδι ψιλοκομμένοΧυμός από ένα μικρό limeΠώς θα τη φτιάξεις;Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το αλάτι και το πιπέρι.Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα cranberries, το μήλο, το κρεμμύδι και τον χυμό από lime.Ανακατεύουμε πολύ καλά.Μπορείς να τη σερβίρεις με λίγο φρέσκο ψωμάκι.

Μπορείς να την απολαύσεις το βράδυ ως ένα ιδανικό βραδινό, με λίγες θερμίδες, το οποίο δεν θα σου κάτσει βαρύ στο στομάχι.

Ο συνδυασμός cranberries, μήλο και κοτόπουλο είναι ιδανικός ενώ η μαγιονέζα σίγουρα έχει τη δική της προσθήκη στη γεύση! Φυσικά, αν το επιθυμείς μπορείς να προσθέσεις και μαρούλι κι άλλα συστατικά που αγαπάς κι έχεις στην κουζίνα σου, ώστε να την κάνεις πιο πλούσια.

Τα cranberries όπως και τα μήλα, λειτουργούν ως “ασπίδα” για την υγεία ενώ το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και αυτή η σαλάτα θα σε κρατήσει γεμάτο μέχρι το επόμενο γεύμα σου!

Και καλή μας όρεξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πιο γευστική, φθινοπωρινή σαλάτα στο τραπέζι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα