Η playlist σου θα σε βοηθήσει να περάσεις πίστες σε αυτό το app!

19:32 21/5/2014 - Πηγή: iPop

Η εταιρεία Harmonix, η οποία φημίζεται για τη δημιουργία των Guitar Hero και Rock Band, παρουσίασε ένα νέο παιχνίδι. Το Record Run συνδυάζει μουσική και παιχνίδι σε ένα ρυθμικό αγώνα δρόμου που τροφοδοτείται από την αγαπημένη σου μουσική.

Στο Record Run, χαρακτήρες που μοιάζουν με καρτούν

τρέχουν στο ρυθμό των τραγουδιών που έχεις περασμένα στο smartphone ή το iPad σου.

Το παιχνίδι αρχίζει με το χαρακτήρα να έχει μια στοίβα δίσκους οι οποίοι διασκορπίζονται σε όλη την πόλη, όταν ένα φορτηγό ρίχνει το κουτί από τα χέρια του. Αποφεύγοντας διάφορες απειλές (πινακίδες στοπ, μετακινούμενα έπιπλα και αυτοκίνητα) ο παίκτης καλείται να συλλέξει τους δίσκους για να ξεκλειδώσει νέο περιεχόμενο για να μπορέσει να προσθέσει δικά του τραγούδια (όταν ξεκινούν οι παίκτες μπορούν να φορτώσουν μόνο τρία τραγούδια).

Όσο πιο εξοικειωμένος είσαι με το ρυθμό του τραγουδιού το πιο εύκολο θα γίνεται το παιχνίδι, γιατί θα μπορείς να προβλέψει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο χαρακτήρας σου. Όμως αν παίξεις την ίδια πίστα με άλλο τραγούδι, όλα αλλάζουν, οπότε ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας.

Προς το παρόν το Record Run είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad και iPod Touch και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν, αλλά η Harmonix αυτή την περίοδο αναπτύσσει και την Android εκδοχή.

The post Η playlist σου θα σε βοηθήσει να περάσεις πίστες σε αυτό το app! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα