Η Πόπη Τσαπανίδου άνοιξε την καρδιά της on air για την εγκυμοσύνη της κόρης της και εξήγησε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά

13:24 29/1/2021 - Πηγή: iPop

Θα γίνει γιαγιά και πετάει ήδη στα σύννεφα γι’ αυτό. Η Πόπη Τσαπανίδου στο Πρωινό μίλησε για την εγκυμοσύνη της κόρης της, αλλά και για την ίδια, την προσωπική της ζωή, την απώλεια του άντρα της, ενώ πήρε θέση και στο θέμα των ημερών, τη βία στον χώρο εργασίας.

Η αγαπημένη μας Πόπη βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά δε θα μπορούσε να μην σχολιαστεί το γεγονός

ότι σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά, αφού η μία κόρη της, η Μαρίνα, είναι έγκυος.

Η Πόπη περιέγραψε την στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της είναι έγκυος, τη συγκίνησή της, τα δάκρυα χαράς, και εξήγησε ότι το συναίσθημα ήταν πολύ διαφορετικό από εκείνο στις δικές της εγκυμοσύνες. «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος στην πρώτη, επειδή το ήθελα πολύ να κάνω παιδί και το περίμενα πώς και πώς, είχα χαρεί πάρα πολύ, ήταν η μεγαλύτερη χαρά που ‘χα πάρει στη ζωή μου. Στην εγκυμοσύνη της Μαρίνας η χαρά είναι διπλάσια. Η στοργή που νιώθεις για το μωρό σου που παύει να είναι μωρό και γίνεται γυναίκα και κάνει δική της οικογένεια κι έχει ένα μωρό μες το σώμα της είναι άλλο πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Περιμένω πώς και πώς να ακούσω το γιαγιά, γιατί είναι το παιδί του παιδιού μου, θα είμαι γιαγιά. Το γίνομαι γιαγιά είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει, κλείνει το μαμά πια, άρα 9 μήνες προετοιμάζεσαι κι εσύ να μπεις στον νέο κύκλο που είναι το γιαγιά.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν ήταν μοντέρνα μητέρα, η ίδια απάντησε «Δεν ήμουν πολύ μοντέρνα μαμά, αλλά διαφορετική. Τα παιδιά τα μεγάλωνα για να ανήκουν στον εαυτό τους».

Διάβασε πώς ανακοίνωσε η Πόπη Τσαπανίδου ότι θα γίνει γιαγιά!

Σχετικά με την απώλεια του άντρα της όταν ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της, η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε πως της πήρε χρόνια να το αποδεχτεί και να πορευτεί με αυτό, λέγοντας «Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια, περίπου 20 χρόνια», εξηγώντας πως ήταν μια πληγή μέσα της και ότι ένα τέτοιο συμβάν το ξεπερνάς την ώρα που συμβαίνει.

Δεν πας παρακάτω από τη μία μέρα στην άλλη, περνάς στάδια για να το ξεπεράσεις. Καταλαβαίνεις τι σου συμβαίνει, πενθείς, στη συνέχεια το συνειδητοποιείς. Δεν έχει χρόνο, για τον καθένα είναι ξεχωριστό. Το ξεπέρασα πριν λίγα χρόνια. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί πίστεψα ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου μια χαρά. Τα κατάφερα, αλλά ταλαιπώρησα πολύ τον εαυτό μου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Μεταξύ άλλων δε θα μπορούσε να μην συζητηθεί και το θέμα της βίας, αφού τις τελευταίες ημέρες ακούμε όλο και περισσότερους ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος να καταγγέλλουν γνωστούς ηθοποιούς και περιστατικά. Από την πλευρά της ξεκαθάρισε η Πόπη Τσαπανίδου στο Πρωινό ότι δεν έχει δεχτεί προσωπικά σεξουαλική βία, ούτε παρενόχληση τέτοιου είδους, στον εργασιακό χώρο.

Έχω φύγει από συνεργασία γιατί ασκήθηκε εξουσία πέρα από αυτή που έπρεπε, για επαγγελματικές επιλογές. Έχω δεχτεί ψυχολογική βία, χαρακτηρισμούς από γυναίκα συνάδελφο. Και έχω υπάρξει πολύ αυστηρή, στο όριο ψυχολογική βίας, σε μια δύσκολη συνεργασία που είχα ξεφύγει κι εγώ απ’ το όριό μου. Τώρα βλέπω τον εαυτό μου και λέω ότι ήμουν κακώς πολύ απαιτητική. Φώναξα παραπάνω σε συνεργάτη μου και το αποτέλεσμα ήταν να τον “κλειδώσω” εσωτερικά. Δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές, ο καθένας δουλεύει στους δικούς του χρόνους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Πόπη Τσαπανίδου άνοιξε την καρδιά της on air για την εγκυμοσύνη της κόρης της και εξήγησε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα