Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού

15:58 31/10/2020 - Πηγή: iPop

Η Πόπη Τσαπανίδου στο “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε για όλα και έκανε μία υπέροχη εμφάνιση όπως πάντα. Από την ιστορική αναδρομή της καριέρας της μέχρι το σήμερα, από την τηλεόραση μέχρι το ραδιόφωνο και ακόμα πιο πέρα!

Η Πόπη Τσαπανίδου στο “Καλύτερα δε γίνεται”

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στην εκπομπή της την Πόπη Τσαπανίδου. Η ίδια ρωτήθηκε για την αποχή της

από την τηλεόραση και πόσο αυτό την έχει επηρεάσει καθώς και για το αν της έχει γίνει κάποια καινούρια πρόταση. Μίλησε επίσης για το ρόλο της αποτυχίας στην δική της επιτυχία και το ότι τελικά μέσα από τις αποτυχίες μαθαίνουμε.

Στη συνέχεια τη συζήτηση υποδέχθηκε ένα video το οποίο ετοίμασε η εκπομπή προς τιμήν της ίδιας. Το video ξεκίνησε από μία ιστορική αναδρομή στην καριέρα της ξεκινώντας από το ρεπορτάζ μέχρι το ρόλο της ως παρουσιάστρια. Έπειτα ξεκίνησε μία ιστορική αναδρομή στην προσωπική της ζωή, τα τρία της παιδιά και ο θάνατος του άντρα της.

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για όλα με ειλικρίνεια. Πιο συγκεκριμένα εστίασε στο φόβο και στο πως πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε και να αποτελεί πρόκληση στη ζωή μας. Να μας πηγαίνει ο φόβος μπροστά και όχι να μας κρατάει πίσω. Μέσα στη συζήτηση αναφέρθηκε και στο θλιβερό γεγονός με τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στη Σάμο.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε πέντε ερωτήσεις στην Πόπη Τσαπανίδου ξεκινώντας με την ερώτηση “Πότε είπε τελευταία φορά ότι είναι ερωτευμένη” και η ίδια απάντησε “Την προηγούμενη εβδομάδα” κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι είναι ερωτευμένη και η ίδια απάντησε πως είναι καλά. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την τηλεόραση και αν αισθάνεται “πικραμένη” στο οποίο είχε απαντήσει και στην αρχή της εκπομπής ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο συναίσθημα.

Όσον αφορά τις “πιο ωραίες γάμπες της ενημέρωσης” και το αν την κολακεύει ή την αφήνει αδιάφορη η ίδια απάντησε ότι δεν είναι κάποιο αρνητικό σχόλιο και γιατί να μη την κολακεύει. Στην ερώτηση για το αν έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης δήλωσε ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε αυτή τη θέση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα