Η προτεραιότητα στη σχέση σου για το 2020!

13:29 9/1/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις θέσει μερικά resolutions για τη νέα χρονιά με τον σύντροφό σου. Ποια είναι η προτεραιότητα στη σχέση σου για το 2020;

Εσύ κι αυτός. Και μια νέα χρονιά. Τι να ζητήσεις; Να είστε ειλικρινείς, να επικοινωνείτε, να εκτιμάτε και να σέβεστε ο ένας τον άλλον ακόμη περισσότερο.

Ποια είναι η προτεραιότητα στη σχέση που πρέπει να θέσετε για το 2020; Σεξ! Γιατί δεν είναι καθόλου ανούσιο αλλά βελτιώνει τη σχέση μεταξύ σας. Μπορεί στην αρχή

να είχατε μια πιο στενή επαφή αλλά με την πάροδο του χρόνου η ερωτική επαφή σας γινόταν ολοένα και πιο σπάνια. Για πολλούς από εμάς, η έντονη καθημερινότητα, το άγχος και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μας κάνουν να αφήσουμε πίσω μας το σεξ ή τουλάχιστον να μην το σκεφτόμαστε ως προτεραιότητα.

Πρέπει να είναι προτεραιότητα στη σχέση ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει λιγάκι να το προγραμματίσεις. Αυτό μπορεί να μη σου ακούγεται πολύ ερωτικό αλλά μπορεί να βοηθήσει τη σχέση, να σε κάνει να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

Και σεξ δεν σημαίνει μόνο ό,τι κάνεις στην κρεβατοκάμαρα. Είναι και το πώς το επικοινωνείς, αν μιλάτε για την ερωτική σας ζωή και ό,τι σας προβληματίζει.

Ξεκίνα να μιλάς για αυτό που απολαμβάνεις και θα ήθελες περισσότερο, για τις φαντασιώσεις σου και όσα θα ήθελες να δοκιμάσεις. Μάθε με τη σειρά σου τι θέλει ο σύντροφός σου και τι του αρέσει περισσότερο ώστε να κάνετε την εμπειρία ακόμη καλύτερη.

5 πράγματα για να κάνεις με τον σύντροφό σου όταν έξω κάνει κρύο!

Πόσο σεξ πρέπει να κάνεις με τον σύντροφό σου;

Πόσο σεξ πρέπει να κάνεις με τον σύντροφό σου; Ίσως να μην υπάρχουν πρέπει σε αυτό το ζήτημα και να μην υπάρχει μια απάντηση που να τους καλύπτει όλους.

Μια έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε το 2015 και δημοσιεύτηκε στο Social Psychological and Personality Science, μελέτησε 30.000 ζευγάρια άνω των 40 ετών. Αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι αν κάνεις σεξ μια φορά την εβδομάδα αυτό είναι αρκετά ικανοποιητικό για τα ζευγάρια ενώ όσα έκαναν περισσότερο σεξ δεν σημαίνει πως ήταν περισσότερο ή λιγότερο χαρούμενοι. Ωστόσο, τα ζευγάρια που έκαναν λιγότερο σεξ δεν ένιωθαν πλήρεις.

Pixabay

Μια άλλη έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2017 έδειξε ότι οι ενήλικες προτιμούν να κάνουν σεξ 54 φορές τον χρόνο, το οποίο ισούται περίπου με μια φορά την εβδομάδα.

Θέσε το σεξ προτεραιότητα στη σχέση και μην το αμελείς! Εσύ. Αυτός. Και η νέα χρονιά. Ας το γιορτάσετε!

Διαβάστε επίσης:

Οι στόχοι που πρέπει να θέσεις με τον σύντροφό σου για τη νέα χρονιά!

Photos:Pexels

Το άρθρο Η προτεραιότητα στη σχέση σου για το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα