Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο σπίτι της Ντάλιας από την αγαπημένη σειρά “Στο Παρά Πέντε”

15:36 20/3/2021 - Πηγή: iPop

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει μιλήσει πολλές φορές για το ρόλο της Ντάλιας στο Παρά Πέντε και έχει μοιραστεί το πόσο της άρεσε ο χαρακτήρας που της δόθηκε. Σήμερα, η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο σπίτι της Ντάλιας και η νοσταλγία άγγιξε και όλους τους τηλεθεατές που είχαν αγαπήσει τη σειρά του MEGA.

Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης ήταν η

σειρά “Στο Παρά Πέντε” η οποία κέρδισε το κοινό μέσα από τους μοναδικούς του χαρακτήρες. Ένας από τους αγαπημένους της σειράς ήταν η εκατομμυριούχος Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου η οποία έγραψε ιστορία μέσα από τις ατάκες της.

Σήμερα, 14 χρόνια μετά τη σειρά, η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο σπίτι της Ντάλιας και μοιράστηκε ένα video με τους followers της στο Instagram. Η ηθοποιός βρέθηκε στο σπίτι αυτό εξαιτίας μίας φωτογράφισης και φυσικά οι αναμνήσεις την κατέκλεισαν.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

Μετά από χρόνια ούτε θυμάμαι πόσα ξανά στη σουίτα της Ντάλιας. Συγκινημένη πίσω στο τσαρδάκι μας @ykapoutzidis τα βλέπεις;

View this post on Instagram

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official)

Η Σμαράγδα Καρύδη πήγε στο σπίτι της Ντάλιας και τόσο η ίδια όσο και οι αμέτρητοι fan της επιτυχημένης σειράς νοστάλγησαν τις άπειρες στιγμές γέλιου που παρακολούθησαν με τη γνωστή παρέα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο σπίτι της Ντάλιας από την αγαπημένη σειρά “Στο Παρά Πέντε” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα