Η βόλτα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο στο Frogmore House

18:45 3/4/2021 - Πηγή: iPop

Τα Ανάκτορα του Buckingham δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δεξίωσης δύο φωτογραφίες από τη βόλτα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο στο Frogmore House και είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Η βόλτα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο

Την Παρασκευή (2/4) η βασίλισσα Ελισάβετ

με τον πρίγκιπα Κάρολο έκαναν τη βόλτα τους στο Frogmore House και τα Ανάκτορα του Buckingham ανέβασαν δύο φωτογραφίες όπου και οι δύο φαίνονται να απολαμβάνουν την άνοιξη και τον καθαρό αέρα. Αυτή η κίνηση έγινε προκειμένου να σηματοδοτήσει το σαββατοκύριακο του Πάσχα, όπως ανέφερε και η δημοσίευση.

Πρόκειται για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Και οι δυο τους φορούν παλτό και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει καλυμμένο το κεφάλι της με ένα μαντήλι και φορά γάντια.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Στις δύο φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος Chris Jackson, παρά το γεγονός ότι είναι από την ίδια ημέρα υπάρχει μία χαρακτηριστική διαφορά. Στη φωτογραφία που ανέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, τόσο η Ελισάβετ όσο και ο Κάρολος χαμογελούν με ένα πλατύ χαμόγελο, κάτι το οποίο δε θα λέγαμε ότι συμβαίνει στη φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό του Οίκου Κλάρενς όπου και οι δύο φαίνονται κάπως σφιγμένοι.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η βόλτα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο στο Frogmore House εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα