Κάνε τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα

07:32 31/3/2014 - Πηγή: iPop

Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή σας είναι να καταφέρετε να κοιτάξετε στο μέλλον αγνοώντας όλους τους περισπασμούς και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα. Εδώ θα βρείτε απλά βήματα για το πως να το καταφέρετε, το βασικότερο όμως είναι εσείς να είστε πρόθυμοι να τα καταφέρετε!

Γνωρίστε νέους ανθρώπους

Ένας πολύ απλός τρόπος να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα είναι να έχετε μεγάλο κύκλο ανθρώπων στο περιβάλλον σας. Κάθε δεσμός που κάνετε μ έναν άλλον άνθρωπο είναι και ένα διαφορετικό παράθυρο στον κόσμο τους. Αν όντως αυτός ο δεσμός είναι πολύτιμος στη συνέχεια πολλά από

τα ενδιαφέροντα γεγονότα, τις ιδέες και την ανάπτυξη που βιώνουν εκείνοι μπορεί και να τα βιώσετε και εσείς μαζί τους.

Βρείτε νέα χόμπι

Θυμάστε εκείνη την ασχολία που πάντα θέλατε να ξεκινήσετε αλλά ποτέ δεν είχατε τον απαραίτητο χρόνο; Η ζωή όμως δεν πρόκειται να περιμένει να βρείτε χρόνο στο πρόγραμμα σας. Κάντε το τώρα! Και πάλι όμως μην κολλήσετε σ ένα χόμπι για πάντα! Αν το απολαμβάνεται μην το παρατήσετε αλλά βρείτε και κάτι άλλο για να κάνετε παράλληλα!

Να είστε αυθόρμητοι

Με το να μένετε κολλημένοι στο πρόγραμμα, αποτρέπεται τον εαυτό σας να βιώσει νέες εμπειρίες! Γίνετε αυθόρμητοι και επιτρέψτε νέα πράγματα να γίνουν κομμάτι του εαυτού σας!

Κάντε πράγματα που δεν σας αρέσουν

Οκ ακούγεται περίεργο σαν συμβουλή αλλά έχει σημασία για να δημιουργήσετε μία ενδιαφέρουσα ζωή! Ία στο τόσο έχει σημασία να βγείτε εκτός των ορίων και να δοκιμάσετε μία δραστηριότητα η οποία δεν σας αρέσει ιδιαιτέρως. Δύο είναι οι πιθανότητες, ή θα κάνετε κάτι το οποίο δεν θα σας αρέσει ή θα ανακαλύψετε κάτι που δεν ξέρατε ότι θα μπορούσατε να απολαύσετε! Για παράδειγμα: Πιστεύετε πως ο ρυθμός σας έχει εγκαταλείψει; Δοκιμάστε να κάνετε μαθήματα χορού!

Μην σκέφτεστε μόνο τους εαυτούς σας

Μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε πως μπορείτε να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους. Αν το κάνετε όχι μόνο οι άλλοι θα σας εκτιμούν περισσότερο και θα δυναμώσει η σχέση σας μαζί τους, αλλά θα κάνει και την ζωή σας πολύ πιο ενδιαφέρουσα!

Μην συμβιβάζεστε

Μην βάζετε τον εαυτό σας μέσα σε πλαίσια. Η ζωή σας θα πρέπει συνέχεια να γεμίζει με νέα πράγματα, νέες εμπειρίες να έχει νέα πνοή! Όλοι έχουμε υποχρεώσεις οι οποίες μας βαραίνουν καθημερινά αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε ειλικρινά τις περισσότερες φορές τις χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία. Σταματήστε τις δικαιολογίες λοιπόν και μην συμβιβάζεστε με όσα ήδη έχετε!

The post Κάνε τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα