Μάθε πώς να προλάβεις την ουρολοίμωξη

18:31 3/10/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν για την ουρολοίμωξη και κυρίως για το πώς θα την αντιμετωπίσεις. Έτσι, αυτή τη φορά θα θέλαμε να σου δώσουμε τη βοήθεια μας και να σου πούμε πώς θα προλάβεις την ουρολοίμωξη.

Πώς μπορείς να προλάβεις την ουρολοίμωξη;Διατήρησε πάντα καθαρή την ευαίσθητη περιοχή σου χωρίς βέβαια να κάνεις υπερβολές και αλλάξεις το ph της. Μπορείς αν είσαι γυναίκα εκτός από την εξωτερική περιοχή των γεννητικών σου οργάνων, να κάνεις και εσωτερικές κολπικές πλύσεις με ειδικά, όμως, προϊόντα που εμπιστεύεται και φυσικά σου συστήνει ο γυναικολόγος σου.Πολύ νερό: 8 ποτήρια νερό
την ημέρα είναι αρκετά για να γεμίζει και να αδειάζει η κύστη σου σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με τη συχνή ούρηση θα αποβάλλονται τα μικρόβια και δεν θα μένουν εσωτερικά σου με τον κίνδυνο να πολλαπλασιαστούν.
Μετά το σεξ πάντα τουαλέτα: Με την ούρηση παρασύρονται τα βακτηρίδια που μεταφέρθηκαν διαμέσου της ουρήθρας κατά τη συνουσία.Βαμβακερά εσώρουχα και όχι πολύ στενά ρούχα: Το βαμβακερό ύφασμα των εσωρούχων θα βοήθα την ευαίσθητη περιοχή σου να αναπνέει με το σωστό τρόπο. Πρέπει επίσης να θυμάσαι πως τα παντελόνια σου δεν πρέπει να είναι πολύ στενά στη συγκεκριμένη περιοχή για να μην τρίβεται και δημιουργούνται βακτήρια.Μην ξεχνάς να πας στην τουαλέτα: Όταν νιώθεις ανάγκη για ούρηση μην κρατιέσαι. Μόλις, λοιπόν, νιώσεις την ανάγκη πήγαινε γρήγορα να ουρήσεις αλλιώς τα μικρόβια μπορούν να αναπτυχθούν αν μείνουν στάσιμα στα ούρα.

The post Μάθε πώς να προλάβεις την ουρολοίμωξη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα