«Νομίζεις ότι τους ξέρεις;» – Το video του Be You για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας

12:30 6/3/2021 - Πηγή: iPop

Η Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας είναι σήμερα Σάββατο, 6/3/2021, και το “Be You'” κίνημα (μια προέκταση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ) για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας-bullying δημιούργησε ένα video με τίτλο «Νομίζεις ότι τους ξέρεις;» που και εσύ πρέπει να δεις.

«Νομίζεις ότι τους ξέρεις;» – Το video του Be You

Με στόχο την επίδραση στη συμπεριφορά των μαθητών στα σχολεία

το κίνημα “Be You” δημιούργησε ένα video με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας. Πρόκειται για μία κίνηση που αποσκοπεί στην αφύπνιση των μαθητών να πιστεύουν στους εαυτούς τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να αγνοούν τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχονται από τους συμμαθητές τους.

Στο παράρτημα κάτω από το video η λεζάντα αναγράφει χαρακτηριστικά:

Νομίζεις ότι τους ξέρεις? Βιάστηκες να κρίνεις και κάνεις bullying δίχως να γνωρίζεις την πραγματικότητα του καθενός που κρύβεται από πίσω! Αναγνώρισε, αρνήσου και αντέδρασε στο χλευασμό και εκφοβισμό. Be You!

Σε περιόδους κρίσης, η βία και ο ρατσισμός ανθούν και αυτό για τα παιδιά μπορεί να αποβεί τραυματικό. Έρχεται λοιπόν το ‘Be You’ κίνημα (μια προέκταση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ) για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας-bullying . Η εθελοντική δράση ‘Be You’ Ελλάδος, αποτελεί καρπό ευαισθητοποίησης νέων κατά του σχολικού εκφοβισμού στα ελληνικά σχολεία, με υπεύθυνο τον Jim Varouni. Οφείλουμε να τηρούμε τα τρία ‘Α‘: Aναγνωρίζω, Αρνούμαι, Αντιδρώ στη βία στο σχολείο…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Νομίζεις ότι τους ξέρεις;» – Το video του Be You για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα