Ντούνη: Το νησάκι της Αττικής με τις αλλεπάλληλες δαντελένιες ακρογιαλιές που πας με τα πόδια

12:19 8/5/2021 - Πηγή: iPop

Στην Αττική συχνά μπορεί να ακούσεις ότι δεν υπάρχουν τόσο ωραίες παραλίες όσο υπάρχουν στα νησιά της Ελλάδας, ωστόσο υπάρχουν μικροί παράδεισοι στην Αττική που δεν είναι ευρέως γνωστοί. Ένας από αυτούς είναι και το νησάκι της Αττικής που φέρει το όνομα Ντούνη. Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό μέρος με πολλές μικρές ακρογυαλιές που μπορείς να πας με τα πόδια! Αξίζει να επισκεφθείς τη μικρή νήσο Ντούνη και σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη!

Ντούνη: Το νησάκι της Αττικής

Μόλις

30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στα Νότια προάστια της Αττικής βρίσκεται μια βραχονησίδα με το όνομα “Ντούνη” στην οποία μπορείς να πας ακόμα και περπατώντας (Προσοχή στους αχινούς) και στην οποία μπορείτε να απολαύσετε σχεδόν πριβέ αλλεπάλληλες δαντελένιες ακρογιαλιές.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή θα χρειαστεί να μεταβείτε αρχικά ως την Αγία Μαρίνα Κορωπίου και να συνεχίσετε με πορεία προς το Σούνιο για περίπου ακόμα 1χλμ. Μόλις φτάσετε στην τοποθεσία Αλθέα όπου και δεσπόζει το επιβλητικό αλλά εγκαταλελειμμένο ομώνυμο ξενοδοχείο αφήστε το αυτοκίνητο σας και κατεβείτε στην παραλία “Ηλιόπουλος” και από εκεί περπατώντας μέσα από την θάλασσα μπορείτε να μεταβείτε στη Νήσο Ντούνη.

Μόλις θα έχετε φτάσει σε έναν απίστευτο πλωτό παράδεισο με μικρούς κολπίσκους και από τις δύο πλευρές του νησιού με πεντακάθαρα καταγάλανα νερά.

Καλή σας διασκέδαση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ντούνη: Το νησάκι της Αττικής με τις αλλεπάλληλες δαντελένιες ακρογιαλιές που πας με τα πόδια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα