Ο Valentino ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και εμείς παίρνουμε ιδέες

16:16 19/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο Valentino ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και φυσικά είναι πανέμορφο. Το Valentino Insights είναι ένα διαδραστικό περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας που σε προσκαλεί να ζήσεις τον τρόπο ζωής του σχεδιαστή Pierpaolo Piccioli.

Ο Valentino ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του

Η ρωμαϊκή μάρκα πολυτελείας κυκλοφόρησε το Valentino

Insights, μια συναρπαστική εμπειρία που προσκαλεί τους θαυμαστές να περπατήσουν γύρω από ένα ψηφιακό αντίγραφο 3D μιας νεωτεριστικής μεσογειακής βίλας εμπνευσμένης από το σπίτι του δημιουργικού σκηνοθέτη Pierpaolo Piccioli στο Nettuno της Ιταλίας. Πρόκειται για μία ακόμα ψηφιακή πρωτοβουλία του Valentino φέτος που ακολουθεί το #ChezMaisonValentino, μια σειρά μουσικών παραστάσεων IG Live και μια ονειρική συλλογή ραπτικών για το φθινόπωρο 2020 από τα ιστορικά Cinecittà Studios της Ρώμης.

Η κατοικία αγοράστηκε το 1972 και φέρει τις υπογραφές διακόσμησης των Renzo Mongiardino και Adrian Magistretti. Πανάκριβα έπιπλα και αντίκες, έργα Τέχνης και floral pattern γεμίζουν το σπίτι, κάνοντας τον επισκέπτη να μένει άναυδος και εντυπωσιασμένος και γιατί όχι να παίρνει κάποιες ιδέες διακόσμησης και στυλ.

Ο σχεδιαστής χαρακτηριστικά έχει δηλώσει:

Είναι βέβαιο ότι αν δεν είχα γίνει σχεδιαστής, θα ήμουν interior designer. Είχα πάντα πάθος με την ομορφιά σε κάθε της μορφή. Ξεκινάς κατά λάθος, με ένα έπιπλο, ένα αντικείμενο, έναν πίνακα και γύρω από αυτό υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος. Εάν έχεις γούστο, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα μαζί

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Valentino ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και εμείς παίρνουμε ιδέες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα