Ο William και ο Harry επανενώθηκαν για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana (Photos)

17:49 1/7/2021 - Πηγή: iPop

Κοινή εμφάνιση και κοινή δήλωση μετά από πάρα πολύ καιρό για τον William και τον Harry, οι οποίοι βρέθηκαν την Πέμπτη 1η Ιουλίου, για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana, η οποία αν ζούσε σήμερα θα γινόταν 60 ετών.

Oι δύο Πρίγκιπες έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, το οποίο τοποθετήθηκε στους κήπους του Παλατιού του Kensington. Οι δυο τους είχαν αναθέσει στον Ian Rank-Broadley

τη δημιουργία του αγάλματος ήδη απ’ το 2017, για να τιμήσουν την μητέρα τους, η οποία έφυγε απ’ τη ζωή πριν 24 χρόνια.

Princes William and Harry honour their mother on what would have been her 60th birthday. #Diana60 #DianaStatue pic.twitter.com/kbjitJwBtW

— Majesty/Joe Little (@MajestyMagazine) July 1, 2021

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση από τα Ανάκτορα του Buckingham, το άγαλμα σχεδιάστηκε για να «αντανακλά τη ζεστασιά, την κομψότητα και την ενέργεια της Diana, της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πέρα από το έργο της και τον αντίκτυπο που είχε σε τόσους πολλούς ανθρώπους».

Το γλυπτό απεικονίζει την Diana να περιβάλλεται από παιδιά που αντιπροσωπεύουν την «καθολικότητα και επίδραση του έργου της ζωής της».

Το άγαλμα τοποθετήθηκε σε έναν από τους κήπους του Kensington, μπροστα από μία λίμνη, ενώ φυτεύτηκαν ειδικά για την περίσταση 4.000 από τα αγαπημένα φυτά και λουλούδια της Πριγκίπισσας.

Τα δύο αδέρφια εξέδωσαν και μια κοινή ανακοίνωση, η πρώτη κοινή τους μετά από πολύ καιρό, για να τιμήσουν τη μητέρα τους.

BREAKING
The Duke of Cambridge and Duke of Sussex look at a statue they commissioned of their mother Diana, Princess of Wales, in the Sunken Garden at Kensington Palace pic.twitter.com/a0cVLtCRvH

— Elliot Wagland (@elliotwagland) July 1, 2021

Haven’t seen Prince Harry so happy like this for so long, especially towards Prince William.

Differences aside, it’s nice to see the brothers together #Diana60 #DianaStatue pic.twitter.com/ID644ANXIo

— Kayla Adams (@KaylaAdams___) July 1, 2021Η κοινή δήλωση William και Harry με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana

«Σήμερα, που θα ήταν τα 60ά γενέθλια της Μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της -ποιότητες που την μετέτρεψαν σε δύναμη του καλού σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο.

Κάθε μέρα, ευχόμαστε να ήταν ακόμα μαζί μας, και ελπίζουμε ότι αυτό το άγαλμα θα θεωρείται για πάντα ως σύμβολο της ζωής της και της κληρονομιάς της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ian Rank-Broadley, τον Pip Morrison και τις ομάδες τους για την εξαιρετική δουλειά τους, για τους φίλους και τους δωρητές που βοήθησαν να συμβεί αυτό, και για όλους όσους σε όλο τον κόσμο διατηρούν τη μνήμη της μητέρας μας ζωντανή.

Ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας Harry»

Today, on what would have been our Mother’s 60th birthday, we remember her love, strength and character – qualities that made her a force for good around the world, changing countless lives for the better. pic.twitter.com/jsZXyUsG7q

— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) July 1, 2021

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που εθεάθησαν William και Harry ξανά μαζί ήταν στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο William και ο Harry επανενώθηκαν για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα