Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Oprah Winfrey με τον Πρίγκιπα Harry

19:59 10/5/2021 - Πηγή: iPop

To ντοκιμαντέρ της Oprah Winfrey και του Πρίγκιπα Harry ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε μερικές μέρες κι εδώ θα βρεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις!

Η σειρά- ντοκιμαντέρ “The Me You Can’t See”, που θα αφορά την ψυχική υγεία, θα λανσαριστεί στο Apple TV, έπειτα από αρκετές καθυστερήσεις λόγω του κορονοϊού αλλά και του Megxit.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο ανακοίνωσε επίσημα η Oprah,

αποτελεί μια δουλειά αρκετών χρόνων και αφορά την ψυχική ασθένεια και ευεξία. Πρόκειται για ένα project που ανέλαβε η ίδια σε συνεργασία με τον Πρίγκιπα Harry.

Στην εκπομπή θα βλέπουμε την Winfrey και τον Δούκα του Sussex να συζητούν τα ταξίδια ψυχικής υγείας και τη συναισθηματική ευεξία με έναν αριθμό προσκεκλημένων, όπως οι Lady Gaga, Glenn Close και παίκτες του ΝΒΑ DeMar DeRozan και Langston Galloway. Οι δύο παρουσιαστές θα μιλήσουν φυσικά και για τις δικές τους εμπειρίες.

Οι παραγωγοί συνεργάστηκαν επίσης με 14 διαπιστευμένους εμπειρογνώμονες και οργανισμούς από όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσουν να ρίξουν φως σε διαφορετικούς τρόπους θεραπείας.

Πριν από μερικές μέρες, η Oprah βρέθηκε καλεσμένη στο «The Drew Barrymore Show» και δήλωσε σχετικά:

Θα ήθελα απλά να αναφέρω ότι ο Bruce D. Perry (Αμερικανός ψυχίατρος) κι εγώ μαζί με τον πρίγκιπα Harry και την Apple δουλεύουμε τα δύο τελευταία χρόνια μια σειρά σχετική με την ψυχική υγεία, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Μάιο

Apple

H Oprah αποκάλεσε τον Harry «συνεργάτη, συνδημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό» στη νέα σειρά-ντοκιμαντέρ.

To 2019, η διάσημη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε μιλήσει για το project και συγκεκριμένα είχε πει ότι η ίδια έδωσε την ιδέα στον Harry πάνω σε μια συζήτηση που είχαν.

Ρώτησα τον πρίγκιπα Harry “ποια πιστεύεις ότι είναι τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή τη στιγμή” και αυτός απάντησε “είναι δύο”. Είπε ότι είναι τόσο η κλιματική αλλαγή όσο και η ψυχική ευεξία, η ψυχική ικανότητα και η ψυχική υγεία. Όπως ξέρετε, σχετικά με τα θέματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και για το τι πέρασε απ’ όταν πέθανε η μητέρα του αλλά και για το πώς μιλώντας γι’ αυτό ωφελήθηκε. Οπότε είναι κάτι που ενδιαφέρει τον ίδιο και κατά το τέλος της συζήτησής μας του είπα “Θα δημιουργήσω κάτι μαζί με την Apple. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει και μένα και θέλω να προσπαθήσω να σβήσω το ‘στίγμα'” και εκείνος απάντησε “θα ήθελα να βοηθήσω αν μπορώ”

O Harry απ’ την πλευρά του, σε δηλώσεις του σχετικά με τη σειρά ντοκιμαντέρ, είπε ότι πιστεύει πραγματικά πως η καλή ψυχική υγεία είναι το κλειδί για ισχυρή ηγεσία, παραγωγικές κοινότητες κι έναν συγκεκριμένο σκοπό. «Ελπίζουμε ότι αυτή η σειρά θα είναι θετική, διαφωτιστική και χωρίς αποκλεισμούς. Είμαι απίστευτα περήφανος που συνεργάζομαι μαζί με την Όπρα σε αυτήν τη ζωτικής σημασίας σειρά».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η Oprah Winfrey με τον Πρίγκιπα Harry εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα