Όλα τα tips που χρειάζεσαι για να βρεις τα vintage έπιπλα που πάντα ήθελες

12:53 1/5/2021 - Πηγή: iPop

Τα vintage έπιπλα είναι αυτά που μπορούν να δώσουν στο σπίτι σου ένα διαφορετικό χαρακτήρα και μία ξεχωριστή αισθητική. Αν αναρωτιέσαι που θα βρεις τα vintage έπιπλα που πάντα ήθελες, η Charlie Porter, ιδρυτής του Tat London, μοιράζεται τον απαραίτητο οδηγό της για την εύρεση vintage οικιακών ειδών που θα λατρέψεις και θα αγαπήσεις άνευ όρων!

Tips για
να βρεις τα vintage έπιπλα που πάντα ήθελεςΜην αποκλείεις το eBay

Οι αγορές στο internet καλό είναι να γίνονται με προσοχή. Το eBay είναι ένα site στο οποίο μπορείς να βρεις υπέροχα κομμάτια vintage για να προσθέσεις στο σπίτι σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία. Φυσικά χρειάζεται μία προσοχή όσον αφορά στις διαστάσεις των επίπλων καθώς οι φωτογραφίες πολλές φορές μπορεί να σε ξεγελάσουν.

Brandy Kennedy/UnsplashΜην αισθάνεσαι ανασφαλής

Τα έπιπλα έχουν μια μεγάλη και ποικίλη ιστορία και κανείς δεν περιμένει να ξέρεις τα πάντα. Εκτός αυτού, η μάθηση είναι η μισή διασκέδαση. Προγράμματα όπως το Salvage Hunters with Drew Pritchard, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκπαιδεύσεις τα μάτια σου και να αποκτήσεις λίγη θεμελιώδη γνώση πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου για τα απόλυτα vintage έπιπλα που θες.

Διάβασε παλιά περιοδικά και βιβλία σχεδιασμού

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις στις οποίες μπορείς να απευθυνθείς, κάποιες από αυτές που προτείνει η Charlie Porter είναι οι World of Interiors, House & Garden και Architectural Digest. Αν για παράδειγμα βρεις ένα σπίτι που εμφανίστηκε πριν από 40 χρόνια και το στυλ του σε ενδιαφέρει, αυτό θα σου δώσει μια ιδέα σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις. Επίσης, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πώς χρονολογούνται οι τάσεις!

Pexels Μην ακολουθείς απαραίτητα τις τάσεις

Φυσικά οι τάσεις είναι κάτι το οποίο μπορείς να παρακολουθείς όμως δε χρειάζεται να παρασύρεσαι μαζί τους. Καλό θα είναι να είσαι ρεαλίστρια με το τι πραγματικά χρειάζεσαι και τι όχι. Ένα έπιπλο vintage δεν είναι σαν ένα vintage ρούχο το οποίο θα χωρέσει ανάμεσα στα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας σου. Το σπίτι σου χρειάζεται αρμονία και χώρο. Γι’ αυτό καλό είναι πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά να αφήσεις ένα διάστημα να περάσει ώστε να αξιολογήσεις πόσο τελικά χρειάζεσαι αυτό που έχεις δει και θες να αγοράσεις.

Ακολούθησε έναν ή και όλους από τους παρακάτω λογαριασμούς στον Instagram

Υπάρχουν αρκετοί λογαριασμοί που έχουν vintage έπιπλα και μπορείς να πάρεις μία ή και περισσότερες ιδέες για το τι σου αρέσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUNCH THE CLOCK (@punchtheclock)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ancien et Jolie ~ Graeme (@ancien_et_jolie)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Retrouvius (@retrouvius)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Val & Ed Foster (@fosterandgane)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Keys (@max_keys)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S A U C E (@sauce.ldn)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα τα tips που χρειάζεσαι για να βρεις τα vintage έπιπλα που πάντα ήθελες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα