Πες τώρα όχι στα περιττά λιπαρά για να μειώσεις την όρεξη σου για φαγητό

11:31 23/11/2014 - Πηγή: iPop

Ξέρεις ότι τα περιττά λιπαρά κάνουν κακό στην υγεία σου, αυξάνουν την χοληστερίνη σου και φυσικά ανεβάζουν το δείκτη της ζυγαριάς στα ύψη. Δεν ήξερες, όμως, ότι όσα περισσότερα λιπαρά καταναλώνεις ημερησίως τόσα περισσότερα ακόμα θες να φας. Ναι, είναι αλήθεια! Γι΄αυτό θα σου εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να πεις αντίο στα περιττά λιπαρά αν θες να μειώσεις την όρεξη σου για φαγητό και να σταματήσεις

επιτέλους τις βραδινές επιδρομές στο ψυγείο.

Σε έρευνες, λοιπόν, που έγιναν αποδείχθηκε ότι η μακροχρόνια και παράλληλα υπερβολική κατανάλωση λιπαρών τροφίμων άνω του 35% της συνολικής θερμιδικής πρόσληψης, ελαττώνει την ευαισθησία του οργανισμού στην χολοκυστοκινίνη. Η συγκεκριμένη ορμόνη είναι αυτή που δίνει το σήμα του στομαχικού κορεσμού στον εγκέφαλο και της γευστικής ικανοποίησης.

Η μειωμένη ικανοποίηση φέρνει ξανά στην επιφάνεια την όρεξη και δυναμώνει την επιθυμία που έχεις να καταναλώσεις ακόμα περισσότερο φαγητό. Το άτομο με αυτό τον τρόπο οδηγείται στην υπερφαγία, προσλαμβάνει περισσότερες θερμίδες και έτσι αυξάνει το σωματικό του βάρος.

Αν θες, λοιπόν, επιτέλους να λιγοστέψεις τις ποσότητες του φαγητού σου, να μειώσεις την όρεξη σου για φαγητό και να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι αφαίρεσε τα πολλά λιπαρά από τη ζωή σου αμέσως.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Πες τώρα όχι στα περιττά λιπαρά για να μειώσεις την όρεξη σου για φαγητό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα