Πώς να κάνεις σωστά και με στυλ τη μετάβαση από την Άνοιξη στο Καλοκαίρι χωρίς να κρυώνεις, αλλά ούτε και να ζεσταίνεσαι

13:48 19/5/2021 - Πηγή: iPop

Η Άνοιξη σιγά σιγά τελειώνει κι έρχεται το Καλοκαίρι κι εσύ έχεις μπερδευτεί με το τι να φοράς καθημερινά; Ξέρουμε πώς να κάνεις σωστά την μετάβαση από την Άνοιξη στο Καλοκαίρι, χωρίς να κρυώνεις ή να ζεσταίνεσαι.

Το ξέρουμε κορίτσια ότι μερικές φορές μπερδεύεστε με το τι να φορέσετε και το ότι ο καιρός

αλλάζει λίγο – πολύ απότομα κάποιες μέρες δεν βοηθάει, όμως σίγουρα υπάρχουν ρούχα που πρέπει να σταματήσετε να φοράτε ασχέτως καιρού. Μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις την ντουλάπα σου και να την κάνεις λίγο πιο εποχιακή και καλοκαιρινή; Πάντως σίγουρα όχι χειμωνιάτικη.

5+1 trends στα μαγιό για το 2021 που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία το Καλοκαίρι!

Πώς να κάνεις σωστά στιλιστικά τη μετάβαση από την Άνοιξη στο Καλοκαίρι;

Παπούτσια

Ξέρεις πολύ καλά ότι ήρθε η ώρα να φανούν τα νύχια των ποδιών σου και να φορέσεις ανοιχτά παπούτσια. Εννοείται πως δεν αφήνεις στην άκρη τα sneakers, αφού θα σου χρειαστούν και το Καλοκαίρι, όμως κατά τ’ άλλα καλύτερα να βάλεις στη ντουλάπα τα χειμωνιάτικα, κλειστά σου παπούτσια.

Ρούχα

Τα βαριά και πλεκτά ρούχα τα αφήνουμε στην άκρη και τη θέση τους παίρνουν κομμάτια από μετάξι, βαμβάκι και λινό, που θα σε δροσίσουν περισσότερο και δε θα σε ζεστάνουν. Επίσης, μην αποχωριστείς τα τζιν σου, απλά προτίμησε τα πιο καλοκαιρινά κι όχι τα χειμωνιάτικα που είναι πιο χοντρά, και βάλε στην καθημερινότητά σου και τις πολύχρωμες φούστες. Καλοκαίρι έρχεται, δείξτο μέσα απ’ τα ρούχα σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daphné Moreau (Mode&TheCity) (@daphnemoreau)

Έτσι θα φορέσεις το κοστούμι το Καλοκαίρι χωρίς να σκάσεις απ’ τη ζέστη!

Αποχρώσεις

Φοράς ακόμα μαύρο, σκούρο μπλε, γκρι και καφέ; Αποχαιρέτα τα, ακόμα κι αν είναι τα αγαπημένα σου, γιατί πλέον τα μουντά, σκουρόχρωμα σύνολα δεν φοριούνται. Τα έβαλες αρκετά τον Χειμώνα, αλλά τώρα πέρνα σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις κι από το total black πέρνα στο total white. Μπεζ, crème και άλλες φωτεινές, παστέλ αποχρώσεις είναι αυτό που χρειάζεσαι ιδανικά το πρωί – απόγευμα.

Πανωφόρια

Μήπως το πανωφόρι που φοράς παραείναι βαρύ για αυτή την εποχή; Αν δεν το έχεις αλλάξει τόσους μήνες μ’ ένα πιο ελαφρύ, τότε σίγουρα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Μπορείς να το αντικαταστήσεις μ’ ένα πιο ελαφρύ, καλοκαιρινό, λινό σακάκι, ένα τζιν μπουφάν ή ένα ελαφρύ πουκάμισο μέχρι τον αγκώνα. Αντίο μπουφάν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Deligiannaki (@maria_deligiannaki)

Τέλος, μην ξεχνάς πως τα γυαλιά ηλίου είναι το απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ σου, ενώ και το καπέλο πρέπει να μπει στη ζωή σου, αν δεν υπάρχει ήδη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να κάνεις σωστά και με στυλ τη μετάβαση από την Άνοιξη στο Καλοκαίρι χωρίς να κρυώνεις, αλλά ούτε και να ζεσταίνεσαι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα