Πρεμιέρα για τις πρωινές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών – Τα πρώτα λεπτά στον αέρα και οι νέες εκπλήξεις

13:06 6/9/2021 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα για τις πρωινές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών και τους παρουσιαστές τους με γνώριμα πρόσωπα αλλά και εκπλήξεις. Οι πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών περιελάμβαναν νέους συνεργάτες, αλλαγές σε τηλεοπτικές στέγες αλλά και επιστροφές που όλοι περιμέναμε ανανεώνοντας την πρωινή ζώνη.

Οι πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών

Οι περισσότερες από τις πρωινές εκπομπές που θα δούμε φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έκαναν το δικό τους ξεκίνημα σήμερα 6/09. Το Mega. το ANT1 και το Open καλωσόρισαν

τους τηλεθεατές με τους παρουσιαστές να έχουν πάρει τις θέσεις τους. Η Ελεονώρα Μελέτη, η Δανάη Μπάρκα, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Φέη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησαν και επίσημα την νέα τους σεζόν στην ελληνική τηλεόραση.

Ελεονώρα Μελέτη – “MEGA Καλημέρα“

Νέος τηλεοπτικός σταθμός και επιστροφή στην πρωινή ζώνη για την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια την οποία βλέπαμε τα τελευταία χρόνια μετά τα μεσάνυχτα, εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega και έκανε σήμερα μια δυναμική πρεμιέρα στην ζώνη 7:50 – 10:50 με γνώριμους και αγαπημένους συνεργάτες της. Αυτά ήταν τα πρώτα λεπτά της νέας της εκπομπής:

Δανάη Μπάρκα – “Πάμε Δανάη“

Για δεύτερη σε ζώνη Δανάη Μπάρκα μας υποδέχεται στην πρωινή της εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο Mega. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε την δική της αρχή σε νέα ώρα με μια ομάδα με παλιούς και νέους συνεργάτες συνεχίζοντας το διαφορετικό επαγγελματικό βήμα που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν.

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πρεμιέρα στο OPEN!

Μπέτυ Μαγγίρα- “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”

Νέο επαγγελματικό βήμα και για την Μπέτυ Μαγγίρα την οποία θα δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας πρωινής εκπομπής στο Open. Μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σαράντο, την ηθοποιό Αθηνά Αφαλίδου και τον μάγειρα Κυριάκο Μελά έκανε σήμερα μια νέα τηλεοπτική αρχή στο Open.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας – “Το Πρωινό”

Στην ίδια θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βλέπουμε το δίδυμο Φαίη Σκορδά – Γιώργο Λιάγκα που επανενώθηκαν τηλεοπτικά την περσινή σεζόν. Με μια εκπομπή ελαφρώς αλλαγμένη και τους Τάσο Τεργιάκη και Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνουν την ομάδα, το “Πρωινό” έκανε το δικό του νέο ξεκίνημα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Πρεμιέρα για τις πρωινές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών – Τα πρώτα λεπτά στον αέρα και οι νέες εκπλήξεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρεμιέρα,premiera