Σιωπηλός Δρόμος: Η πολυσυζητημένη σειρά του MEGA που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ τις παραγωγές του Netflix

14:55 29/3/2021 - Πηγή: iPop

Η πρεμιέρα πλησιάζει, όμως, οι κριτικοί έχουν πάρει ήδη μια γεύση απ’ τη σειρά Σιωπηλός Δρόμος στο MEGA, αφού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο. Ποιες ήταν οι εντυπώσεις τους; Οι καλύτερες! Όλοι μιλούν για μια καλοσημένη σειρά με κινηματογραφική αισθητική, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ τις παραγωγές του Netflix.

Πάμε να πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή και να σου συστήσουμε την σειρά μέσα

απ’ τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής!

Αρχικά, πίσω απ’ το σενάριο βρίσκονται δύο καλλιτέχνες του είδους κι αυτοί δεν είναι άλλοι απ’ τον Πέτρο Καλκόβαλη και τη Μελίνα Τσαμπάνη, οι οποίοι υπογράφουν το σενάριο και στις Άγριες Μέλισσες. Κι ακόμα κι αν αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να εγγυηθεί την επιτυχία της σειράς, σε αυτό έρχεται να προστεθεί η σκηνοθετική ματιά του Βαρδή Μαρινάκη κι ένα πολύ δυνατό καστ.

Με κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών, ερμηνείες που θα συγκλονίσουν και ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών, το Σιωπηλός Δρόμος στο MEGA υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, που «έντυσε» μουσικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα», η οποία απέσπασε 4 βραβεία Όσκαρ το 2020.

H πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21:00.

Σιωπηλός Δρόμος στο MEGA: Η υπόθεση

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή.

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές  ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

Σιωπηλός Δρόμος στο MEGA: Οι ηθοποιοί

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σιωπηλός Δρόμος: Η πολυσυζητημένη σειρά του MEGA που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ τις παραγωγές του Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα