Στο μετρό στο Σύνταγμα προσέχουν την καρδιά σου

10:06 3/10/2014 - Πηγή: iPop

Με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στο μετρό στο Σύνταγμα.

Αυτή η κίνηση ενημέρωσης, προστασίας και φυσικά ανθρωπιάς ξεκίνησε από εχθές Πέμπτη 2/10 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 4/10. Το τμήμα των εξετάσεων που στελεχώνεται από ειδικευμένο προσωπικό και ειδικά μηχανήματα

έχει εγκατασταθεί στους χώρους του κεντρικού μετρό στην Πλατεία Συντάγματος εκεί που ανά καιρούς γίνονται εκθέσεις ή παρουσιάσεις.

Από τις 9:30 το πρωί, λοιπόν, μέχρι τις 5 το απόγευμα μπορείς να ελέγξεις την αρτηριακή σου πίεση, την ολική σου χοληστερόλη, τον καρδιακό σου ρυθμό και να σου δοθεί προσδιορισμός καρδιαγγειακού κινδύνου βάσει ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας, αν εσύ το επιθυμείς.

Καλό θα ήταν, όμως, επειδή υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που επιθυμεί να εξεταστεί και δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει για τις εξετάσεις του, καλό θα ήταν να πας αρκετή ώρα νωρίτερα για να πιάσεις θέση.

Θα θέλαμε συχνά να βλέπουμε τέτοιες πρωτοβουλίες για να βοηθηθούν άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Άτομα που δυστυχώς δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα για να τις κάνουν σε κάποιο ιατρείο.

Info!

Δωρεάν εξετάσεις
Μετρό Σύνταγμα
Ώρες εξετάσεων: 9:30 έως 17:30
Ημερομηνίες εξετάσεων: Από Πέμπτη 2/10 έως Σάββατο 4/10

The post Στο μετρό στο Σύνταγμα προσέχουν την καρδιά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα