Συγγνώμη που θα στο πούμε, αλλά αυτά τα 10 σημάδια αποδεικνύουν ότι ο σύντροφός σου θέλει ακόμα την πρώην του (Ουπς…)

14:07 19/4/2021 - Πηγή: iPop

Είναι μαζί σου αλλά θέλει την πρώην του ακόμα; Πώς θα το καταλάβεις; Όλα τα σημάδια που το αποδεικνύουν και θα σου δώσουν την απάντηση που ψάχνεις.

Είσαι σε αυτή τη στιγμή πως ενώ έχεις μια ωραία σχέση μ’ έναν άνθρωπο που αγαπάς, σκέφτεσαι πως ο σύντροφός σου μπορεί να έχει ακόμα συναισθήματα για την πρώην σύντροφό του; Είναι μια δύσκολη κατάσταση που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, όμως σου έχουμε τον τρόπο για να καταλάβεις τι τελικά συμβαίνει.

Μήπως θέλει την πρώην του ακόμα;

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες μπορούμε να καταλάβουμε ενστικτωδώς ότι κάτι δεν πάει καλά. Και ας είμαστε

ειλικρινείς. Ίσως να υπήρχαν στην αρχή έντονες ενδείξεις ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του, όμως δεν είναι δύσκολο να μην τις παρατηρήσεις, γιατί είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του και γιατί δεν θες να συζητάς και το παραμικρό σε σχέση με το παρελθόν.

Και μερικές φορές αγνοείς αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, επειδή τον θες τόσο πολύ και το πάθος σου όλο και αυξάνεται. Όμως, αν η διαίσθησή σου λέει ότι ίσως να θέλει την πρώην του ακόμα ενώ είναι μαζί σου, αυτά τα σημάδια θα σου δώσουν την απάντηση.

Πώς θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου έχει ακόμα συναισθήματα για την πρώην του;

Το καθετί του θυμίζει την πρώην του

Φαντάσου να έχετε πάει για δείπνο σ’ ένα εστιατόριο και κάποια στιγμή να σου λέει ότι στο ίδιο είχε έρθει παλιά και με εκείνη ή ότι και η πρώην του παρήγγελνε το ίδιο πιάτο με σένα. Το αφήνεις να περάσει – αν και τα νεύρα σου σιγά σιγά αυξάνονται – όμως όσο περνάει η ώρα την αναφέρει όλο και πιο συχνά. Αυτό είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι είναι πάντα στο μυαλό του.

Μιλά για εκείνη ακόμα και στο… κρεβάτι

Αλίμονο αν το κάνει την ώρα του σεξ. Εννοούμε γενικά όταν είστε σε ένα πιο οικείο περιβάλλον, ακόμα κι όταν απλά έχετε ξαπλώσει στο κρεβάτι αγκαλιά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να την αναφέρει σε τέτοιες ιδιωτικές στιγμές.

Της λέει τα νέα του πριν τα πει σε σένα

Είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά, μια προαγωγή στη δουλειά, ή ακόμα και για κάτι τόσο ασήμαντο όσο το κούρεμα, θα πρέπει πρώτα να το γνωρίζεις εσύ και μετά εκείνη. Αλλά αν το πει σε εκείνη πριν από σένα, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά. Κι αυτό όχι να γίνει μόνο μία φορά, αλλά πολλές, επαναλαμβανόμενες φορές. Και φυσικά θα σου πει τη δικαιολογία «μα εξακολουθεί να είναι μία από τις φίλες» κι εμείς θα σε συγχύσουμε λίγο, αλλά θα σου πούμε να μην πείθεσαι τόσο εύκολα. Ακόμα κι αν όντως είναι φίλοι, τα σημαντικά πρέπει πρώτα να τα μαθαίνεις εσύ και μετά εκείνη.

Ακούει τραγούδια για χαμένη αγάπη και εκσφενδονίζει μισητά πράγματα γι’ αυτήν

Οι μουσικές προτιμήσεις μπορούν να πουν πολλά για την ψυχική κατάσταση κάποιου. Αν εξακολουθεί να ακούει τραγούδια για χωρισμούς και χαμένες αγάπες, μάλλον κάτι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα. Μάντεψε… Κι αν συνεχίζει να λέει άσχημα πράγματα για εκείνη, ακόμα χειρότερα.

Την παρακολουθεί με εμμονή στα social media

Όχι απλά συνεχίζει να ακολουθεί την πρώην του στα social media, αλλά και το κάνει με εμμονή, παρακολουθώντας καθετί που ανεβάζει τη στιγμή που το ανεβάζει, μην τυχόν και δεν προλάβει να το δει. Του έρχεται ειδοποίηση από εκείνη, τσουπ να ανοίξει το Instagram. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο έντονο αν δεις ότι δεν κάνει το ίδιο με τις αναρτήσεις άλλων και ιδιαίτερα τις δικές σου.

Είναι υγιές να ακολουθείς τον πρώην σου στα social media;

Freepik

Συμπεριφέρεται παράξενα όταν της μιλά

Μήπως ενώ σε όλα τα τηλεφωνήματα απαντάει κανονικά μπροστά σου, στο δικό της καταφέρνει και ξεγλιστρά προκειμένου να μην τον ακούς την ώρα που της μιλάει; Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν κλείσει το τηλέφωνο θα προσπαθήσει να σου τραβήξει την προσοχή με κάτι άλλο κι αν τον ρωτήσεις σχετικά με το τηλεφώνημα θα εκνευριστεί.

Είναι ακόμα κοντά με μέλη της οικογένειάς της

Συνεχίζει να επισκέπτεται την οικογένειά της ή να μιλάει μαζί τους; Είναι ένα σημάδι που δεν πρέπει να αγνοήσεις, γιατί αν δεν την ήθελε καθόλου στη ζωή του δε θα κρατούσε επαφές με γονείς και αδέρφια. Ίσως να προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να είναι μέρος στη ζωή της ακόμα.

Σου μιλάει ανοιχτά για όσα νιώθει για εκείνη όταν είναι μεθυσμένος

Μπορεί να νομίζεις ότι επειδή είναι μεθυσμένος τα λόγια του δεν είναι αληθινά, όμως το να αρχίζει να λέει «Γιατί μου το έκανε αυτό εμένα», «Πώς να την ξεπεράσω» και πολλά ακόμα κάτι σημαίνουν και δεν είναι για καλό.

Της παίρνει δώρα

Τα δώρα γενεθλίων είναι φυσιολογικά, αν έχουν κρατήσει επαφές και είναι φίλοι, αλλά όχι εάν της δίνει κάτι που έχει ιδιαίτερο νόημα. Είναι ακόμη χειρότερο αν της δώσει κάτι που του ανήκει – όπως το μπλουζάκι του ή μια φωτογραφία των δύο τους με προσωπικό μήνυμα. Τότε σκέψου πολύ καλά αν σου αξίζει να συνεχίσεις να είσαι μαζί του.

Κάτι δεν πάει καλά με τις φωτογραφίες της

Εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η μία είναι να κρατά τις φωτογραφίες μαζί της ακόμα στο κινητό του και να μην δέχεται να της περάσει απλά σ’ ένα στικάκι, αλλά και να τις βλέπει συνέχεια. Και η άλλη περίπτωση είναι να κρατά αρχείο από όλες τις πρώην του σ’ έναν υπολογιστή, στικάκι, άλμπουμ, οπουδήποτε, αλλά μαζί της να μην έχει καμία και να τις έχει διαγράψει όλες. Και οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν είναι καλό σημάδι.

5 φράσεις του πρώην σου που σε στιγμάτισαν και σε έκαναν να χαλάσεις τις επόμενες σχέσεις σου

Αξίζει να είσαι με κάποιον που θέλει ακόμα την πρώην του;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Όχι! Σε καμία περίπτωση. Πάντα θα σε συγκρίνει με εκείνη, πάντα θα σκέφτεται πρώτα εκείνη και μετά εσένα και η σχέση δε θα είναι ποτέ πετυχημένη. Δεν σου αξίζει να είσαι μ’ έναν τέτοιον άνθρωπο και δυστυχώς ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συγγνώμη που θα στο πούμε, αλλά αυτά τα 10 σημάδια αποδεικνύουν ότι ο σύντροφός σου θέλει ακόμα την πρώην του (Ουπς…) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγγνώμη, Ουπς…,syngnomi, oups…