Συνταγή για πράσινα Mac ‘n’ Cheese! Το σπανάκι και ο μαϊντανός έρχονται να σου αλλάξουν τα δεδομένα!

16:27 7/9/2021 - Πηγή: iPop

Έχεις βαρεθεί τις κλασικές συνταγές για μακαρόνια; Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τα δεδομένα και να προσθέσεις λίγο χρώμα στα πιάτα σου! Μια εκπληκτική συνταγή για Mac ‘n’ Cheese με σπανάκι και μαϊντανό, που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Ένα διαφορετικό burger με μπιφτέκι αρνίσιου κιμά, σπανάκι και ρικότα

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη συνταγή Mac ‘n’ Cheese:160 γρ. φρέσκο σπανάκι15 γρ. φρέσκο μαϊντανό 2 ½ φλιτζάνια γάλα, χωρισμένο4 ¾ L νερό1 κουταλιά
της σούπας αλάτι455 γρ. μακαρόνια60 γρ. βούτυρο30 γρ. αλεύρι2 κουταλάκια σκόρδο σε σκόνη2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι455 γρ. τυρί τσένταρ 55 γρ. τυρί μοτσαρέλα

Φρέσκια ντομάτα, σπανάκι και ρικότα: Το απόλυτο γεύμα με ζυμαρικά, έτοιμο σε 15 λεπτά

House&GardenΤα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα μπλέντερ τοποθέτησε το σπανάκι, το μαϊντανό και 120 ml γάλα και χτύπα τα υλικά μέχρι να αναμειχθούν καλά.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάλε το νερό και 1 κουταλιά αλάτι να βράσουν σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τα μακαρόνια και μαγείρεψέ τα περίπου 6-7 λεπτά. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάλε το βούτυρο και το αλεύρι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ανακάτεψέ τα μέχρι να ροδίσουν. Πρόσθεσε 470 ml γάλα, σκόνη σκόρδου, κρεμμύδι σε σκόνη, πάπρικα, πιπέρι και αλάτι στην κατσαρόλα και ανακάτεψε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Έπειτα, πρόσθεσε το τυρί τσένταρ και ανακάτεψε καλά.Πρόσθεσε το μείγμα από το σπανάκι και ανακάτεψε μέχρι το πράσινο χρώμα να είναι σταθερό.Ρίξε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα και ανακάτεψέ τα καλά.Τέλος, βάλε μοτσαρέλα στα μακαρόνια και ψήσε για 5 λεπτά.

Scramble με tofu και σπανάκι: Vegan γεύμα γεμάτο πρωτεΐνη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Συνταγή για πράσινα Mac ‘n’ Cheese! Το σπανάκι και ο μαϊντανός έρχονται να σου αλλάξουν τα δεδομένα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα