Τέλος στην κόντρα! Kanye West και Drake μαζί σε κοινή συναυλία

12:31 21/11/2021 - Πηγή: iPop

Ο Kanye West ανακοίνωσε ότι ο Drake θα τον συνοδεύσει ως special guest στην συναυλία για συγκεκριμένο σκοπό “Free Larry Hoover” που θα πραγματοποιηθεί στο L.A. Coliseum στις 9 Δεκεμβρίου. Οι ράπερ είχαν εμπλακεί σε μια διαμάχη για χρόνια – μια σύγκρουση που κλιμακώθηκε αφού και οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν νέα άλμπουμ

τον Σεπτέμβριο.

Kanye West και Drake μαζί σε συναυλία

Σε μια δήλωση σχετικά με τη συναυλία, ο Kanye σημείωσε ότι το σόου θα “αποδείξει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πόσα περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε όταν αφήσουμε στην άκρη την περηφάνια μας και ενωθούμε”.

Η αιτία για αυτή τη συνεύρεση (την οποία οι ράπερ άφησαν να εννοηθεί μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Kanye ζήτησε δημόσια από τον Drake να έρθει μαζί του σε μια εκδήλωση του Δεκεμβρίου στο LA) είναι o Larry Hoover, ένα πρώην μέλος συμμορίας και συνιδρυτής του Chicago’s Gangster, ο οποίος το 1997 καταδικάστηκε για φόνο, συνωμοσία, εκβιασμό και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εκτίει έξι ισόβια κάθειρξη σε ομοσπονδιακή φυλακή.

View this post on Instagram

A post shared by ye (@kanyewest)

Ο γιος του Hoover, Larry Hoover Jr., εμφανίστηκε στο πρόσφατο άλμπουμ του Ye “Donda”. Στα κομμάτια “Jesus Lord” και “Jesus Lord, Pt. 2», ακούγεται να μιλά για τα πολλά προβλήματα με το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης της χώρας και πώς η φυλάκιση του πατέρα του έχει επηρεάσει την οικογένειά του.

Σε μια δήλωση σχετικά με το όφελος, ο Hoover Jr είπε: “Με τον Kanye και τον Drake… ενωμένοι για να υποστηρίξουμε την απελευθέρωση του πατέρα μου, μπορούμε να δώσουμε λύτρωση σε όλο τον κόσμο και να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά πιο δυνατοί μαζί”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τέλος στην κόντρα! Kanye West και Drake μαζί σε κοινή συναυλία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα