Θες να μακρύνουν τα μαλλιά σου; Σου έχουμε τη λύση!

17:35 16/8/2020 - Πηγή: iPop

Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ καμία γυναίκα, που μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή της να είπε ότι δε θέλει να μακραίνουν τα μαλλιά της. Τις περισσότερες φορές μάλιστα το πρόβλημα είναι ότι δεν μακραίνουν με την ταχύτητα που θα ήθελε! Πόσες φορές έχεις κουρευτεί και τελικά θα ήθελες να χτυπήσεις τα δάχτυλα σου και τα μαλλιά σου να ήταν όπως πριν; Αν θες λοιπόν να μακρύνουν τα μαλλιά σου, σου βρήκαμε τη λύση.

Πως
να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγοραΠρέπει να κουρεύεσαι πιο συχνά από όσο νομίζεις

Μπορεί να σου κάνει εντύπωση, όμως πρέπει να σκεφτείς ότι και τα μαλλιά σου είναι ζωντανός οργανισμός, όσο πιο υγιή είναι τόσο πιο γρήγορα θα μακραίνουν. Για το λόγο αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα κουρεύεις συχνά ώστε να δυναμώνουν. Έτσι θα φεύγουν τα σπασμένα άκρα των τριχών όπου εκτός από τη δυσχέρεια στο μάκρος επιβαρύνουν και τη λάμψη, τον όγκο και την απαλότητα.

freepikΑν θες να τα βάψεις ξανθά, ξανασκέψου το

Καταλαβαίνω, θες να βάψεις τα μαλλιά σου και στην τελική ποια είμαι εγώ που θα σου πω να μη το κάνεις! Όμως, αν θες να είμαστε ειλικρινείς, καταλαβαίνεις ότι η βαφή μόνο καλό δεν μπορεί να κάνει στα μαλλιά σου, ειδικά όταν πηγαίνεις από μία σκούρα απόχρωση σε μία πολύ ανοιχτή. Όσο λιγότερα χημικά βάζεις πάνω στα μαλλιά σου τόσο πιο γρήγορα θα δυναμώνουν και θα μακραίνουν!

Βούρτσισε τα μαλλιά σου πριν κοιμηθείς

Αν θες να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα, καλό θα είναι να τα βουρτσίζεις πριν κοιμηθείς. Όπως φαίνεται τα μαλλιά μας διαθέτουν το δικό τους φυσικό έλαιο το οποίο με το βούρτσισμα διαχέεται σε όλο το μαλλί. Επίσης βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής και αυτό για τα μαλλιά σου μεταφράζεται σε υγεία! Τέλος, η Meri Kate O’Connor, χρωματιστής και εκπαιδευτής στο χώρο των μαλλιών συνιστά βούρτσα με τρίχες αγριογούρουνου για να διανείμει το φυσικό λάδι του τριχωτού της κεφαλής ομοιόμορφα στα μαλλιά σου, ώστε να παραμείνει φυσικά ενυδατωμένο.

Μάθε να τρέφεσαι σωστά

Για να είναι πιο υγιή τα μαλλιά σου δεν αρκούν μόνο τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς καθώς τα θρεπτικά συστατικά έρχονται κατευθείαν από το σώμα σου. Τροφές όπως ψάρια, φασόλια, ξηροί καρποί και άλλα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, καθώς και βιταμίνες Α, C και Ε, μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα θα βοηθήσουν στο να έχεις πλούσια, δυνατά και υγιή μαλλιά που μακραίνουν πιο γρήγορα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα για όμορφα και υγιή μαλλιά!

Photo: Freepik

Το άρθρο Θες να μακρύνουν τα μαλλιά σου; Σου έχουμε τη λύση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα