Τι είναι το μήνυμα στο 13034 που μπαίνει στη ζωή μας;

18:44 23/12/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ συνηθίσαμε πλέον το 13033, έρχεται το μήνυμα 13034 που μπαίνει στη ζωή μας σε λίγο καιρό. Σε ποιες περιπτώσεις θα το στέλνουμε;

Το συγκεκριμένο μήνυμα θα αφορά τον εμβολιασμό και οι πολίτες θα καλούνται να απαντήσουν εάν θα κάνουν ή όχι το εμβόλιο.

Ειδικότερα, το 13034 θα στέλνει sms στους πολίτες, οι οποίοι θα απαντούν θετικά ή αρνητικά, αναλόγως με το εάν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό ή όχι.

Παράλληλα, απ’

τον Ιαναουάριο θα χρησιμοποιούμε το μήνυμα στο 13034 για να κλείνουμε το ραντεβού μας για τον εμβολιασμό.

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Ποιοι θα το κάνουν πρώτοι, πόσο κοστίζει και πώς κλείνουμε ραντεβού;

Εκτός απ’ το μήνυμα στο 13034, με ποιον άλλο τρόπο θα κλείνουμε ραντεβού για το εμβόλιο;Κατόπιν σύνδεσης με στοιχεία TAXIS στην ιστοσελίδα http://emvolio.gov.gr.Επιβεβαιώνοντας το προτεινόμενο ραντεβού μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) στον 5-ψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης (13034).Για τους Πολίτες, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα, με επίσκεψη στα ΚΕΠ ή φαρμακεία.

Ο πολίτης θα λαμβάνει τον μοναδικό κωδικό-αριθμό ραντεβού, καθώς και το QR Code, ανάλογα με τον τρόπο που προγραμμάτισε το ραντεβού. Μέσω της εφαρμογής των ραντεβού προγραμματίζεται ταυτόχρονα και ο επαναληπτικός εμβολιασμός.

Τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης θα λαμβάνει email και SMS υπενθύμισης για την ημέρα και ώρα ραντεβού μαζί με link για το website που έχει κατάλληλες γενικές οδηγίες προετοιμασίας (π.χ. να μην έχει πυρετό, να έχει μαζί του τον κωδικό κλπ.), αλλά και ειδικές οδηγίες ανάλογα με το εμβόλιο που θα χρησιμοποιηθεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι είναι το μήνυμα στο 13034 που μπαίνει στη ζωή μας; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα