Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2021)

08:30 14/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/9/2021),

η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με νομικά ή θέματα εξωτερικού ωστόσο ίσως να έχετε εντάσεις ώστε να τακτοποιήσετε  εκκρεμότητες .Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποια οικονομική βοήθεια από κάποιο φίλο ή συνεργάτη.

Ταύρος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως να δυσκολευτείτε με θέματα οικονομικά. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ευνοηθείτε με μια οικονομική βοήθεια από έναν γνωστό ή έναν συνεργάτη σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες για θέματα οικονομικά. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και παρόλο που θα νιώσετε κάπως δυσαρεστημένοι  θα έχετε την ευκαιρία να έχετε κάποια μυστική οικονομική βοήθεια ή να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές σας με θετικό τρόπο.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και προσέχετε εντάσεις  στην επικοινωνία σας σήμερα και  δυσκολίες στις  μετακινήσεις σας .Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας ή κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Λέων

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες στην ενασχόλησή σας με τα χόμπι σας ή κάποια δημιουργικά σχέδια λόγω οικονομικών. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας ενώ θα ίσως να έχετε οικονομική βοήθεια από ένα άτομο της οικογένειάς σας.

Παρθένος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στην οικογένειά σας αλλά να δυσκολευτείτε και με οικονομικές σας υποχρεώσεις. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά  και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί κάποια πληροφορία να σας εκνευρίσει αρκετά. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που θα δυσκολευτείτε θα ίσως να έχετε οικονομική βοήθεια από την εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/9/2021), η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και ίσως να δυσκολευτείτε σε νομικά θέματα αλλά θέματα οικονομικά με φίλους. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια από ένα συνεργάτη σας .

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται από το πρωί στο ζώδιό σας και μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες και εντάσεις σε θέματα επαγγελματικά. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια μυστική οικονομική βοήθεια ή να πάρετε κάποια χρωστούμενα από την εργασία σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε εντάσεις με θέματα νομικά αλλά ίσως και με ένα άτομο της οικογένειάς σας που βρίσκεται μακριά. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και μπορεί να έχετε δυσκολίες σε κάποιους στόχους σας ή να εκνευριστείτε με κάποιο φίλο. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε ώστε να πάρετε αποφάσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και καλύτερα να αποφύγετε εντάσεις με κάποιο συνεργάτη σας για θέματα οικονομικά. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια πληροφορία που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας  αλλά ίσως και κάποια βοήθεια από ένα φίλο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα