Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (23/10/14)

09:03 23/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η περίοδος αυτή και η ημέρα ειδικά είναι επικίνδυνη για όλον τον ζωδιακό. Αν και γενικά έχετε κάποιες καλές επιδράσεις, επειδή δεν ζούμε μόνοι μας, θα νιώσετε τους τριγμούς που φέρνουν οι απανωτές εκλείψεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και στις σχέσεις σας. Πρέπει να αποφύγετε συμπεριφορές που σας παγιδεύουν ε νεύρακαι θυμό και να φιλοσοφήσετε λίγο, αυτό θα σας επιτρέψει να γίνεται πιο αποτελεσματικοί στην καθημερινότητά σας.

Ταύρος

Η έκλειψη της Αφροδίτης από την Σελήνησήμερα στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και στην έναρξη του Σκορπιού σας αποπροσανατολίζει και σας δημιουργεί την

αίσθηση ότι όλες σας οι βεβαιότητες καταρρέουν. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε ζητήματα στη σχέση σας, να θελήσετε να ορίσετε το τι επιτρέπετε στους άλλους και τι όχι και επίσης είναι πιθανόν να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα υγείας δικό σας ή κάποιου που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά σας δίνει και κάποιες ευκαιρίες, μόνον όμως αν δουλέψετε συνειδητά με τον εαυτό σας. Έχετε μια μέρα που θα φέρει στην επιφάνεια πολλά προβλήματα με υποσχέσεις που έχετε δώσει και δεν έχετε μπορέσει να τηρήσετε και με χρήματα που θα πρέπει να τα εξασφαλίσετε επειγόντως για να μην εκτεθείτε σε υποχρεώσεις σας. Αν κάνετε καλή διαχείριση της συναισθηματικής φόρτισης που θα νιώσετε, θα μπορέσετε πολύ άμεσα να βρείτε έναν νέο τρόπο να λύνετε τα θέματά σας.

Καρκίνος

Καθώς οδεύουμε προς την Νέα Σελήνη και ησύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο σκιάζεται από την τρομερή δράση που φεγγαριού έρχονται από παντού δυνάμεις, με τόση σφοδρότητα όμως που ίσως να λειτουργήσουν σαν κύμα και να σας βλάψουν. Γίνεστε πολύ απόλυτοι, θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου τι εννοείται και τι θέλετε, δεν είστε καθόλου ανεκτικοί. Όμως αυτό μπορεί να σας φέρει τελικά προβλήματα, αντί να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Λέων

Η ημέρα είναι μια πύλη για τον Ήλιο από την αναιρετική και επικίνδυνη μοίρα του Ζυγού στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού. Η Σελήνη σε όψη τετραγώνου με το ζώδιό σας θα σας φέρει μεγάλη αναταραχή. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αποκαλύψεις στην δουλειά σας, να υπερασπιστείτε τα όσα έχετε καταφέρει και να δώσετε ένα μάθημα αντοχής και ηγετικής ικανότητας. Και οι σχέσεις σας ταλανίζονται, ίσως έχει έρθει ο καιρός να γίνετε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Προσοχή στους απότομους θυμούς.

Παρθένος

Μια εξαιρετικά δυναμική και περίεργη μέρα είναι μπροστά σας. Παρά τις γενικές δυσκολίες εσείς χτίζετε το μέλλον σας βήμα το βήμα, ακόμα και χρησιμοποιώντας τον ανάδρομο Ερμή προς όφελός σας. Σε κάθε χώρο που κινείστε κοιτάζετε να επωφεληθείτε από τους δισταγμούς των άλλων και να βγείτε μπροστά. Γενικά έχετε πολλά να κάνετε και πολλούς τρόπους να ελιχθείτε, μόνον που πρέπει να είστε συμπονετικοί με τους άλλους, μην αφεθείτε σε μια δύναμη χωρίς συναίσθημα .

Ζυγός

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα. Η Αφροδίτη θα σιγήσει και θα μείνετε χωρίς συναισθηματική και νοητική άγκυρα και πυξίδα. Είναι πολύ πιθανόν να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, να εκτεθείτε σε κινδύνους και να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις . Προβλήματα που αφορούν την μητέρα σας θα έρθουν στην επιφάνεια επηρεάζοντας όλες σας τις σχέσεις. Καλό είναι να κινηθείτε πολύ προσεκτικά σήμερα, ακόμα και αναβάλλοντας αποφάσεις και επαφές.

Σκορπιός

Η ημέρα υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, αλλά είναι και μια σκέτη παγίδα από την άλλη. Εισέρχονται στο πεδίο σας ο Ήλιος, η Αφροδίτη και η Σελήνη, σε σύνοδο μεταξύ τους και σε λίγο θα μπει πάλι και ο ανάδρομος Ερμής, ενώ ο Κρόνος είναι ήδη εδώ και περιμένει. Λάμψη, γοητεία, ευκαιρίες ανάδειξης αλλά και συναισθηματική σκληρότητα και ακαμψία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Προσέξτε να αφήσετε και τους άλλους να παίρνουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις, μην τους πνίξετε με την υπερβολική σας τάση για έλεγχο.

Τοξότης

Δυνατά συναισθήματα αλλά και κούραση σας δημιουργούν ένα δύσκολο πλέγμα που καλείστε να το διαχειριστείτε έτσι ώστε να μην σας αφήσει αδύναμους τις επόμενες ημέρες. Οι σχέσεις σας μοιάζουν τελματωμένες και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να ζήσετε. Το πεδίο της δουλειάς σας και γενικά οι δραστηριότητές σας είναι ασφυκτικές και μοιάζουν να μην πληρούν την ανάγκη σας για δράση και γνώση . Κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να πάρετε ανάσα, αλλά μην αποδιώξετε υποχρεώσεις και ευθύνες .

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας να αγαπηθείτε με σιγουριά και με καλές προοπτικές παίρνει μέσα σας την μορφή άμεσου και επείγοντος σχεδίου. Πάνω από όλα θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας, αλλά καθώς ο Κρόνος που είναι κυβερνήτης σας σε λίγο θα σβήσει, είστε ήδη κάτω από την επιρροή του και τα κριτήριά σας για το ποιος αξίζει να είναι δίπλα σας και ποιος όχι είναι θολά. Μην δίνετε πολύ αξία στην διαίσθησή σας αυτές τις ημέρες, σας δίνει λάθος μηνύματα. Περιμένετε και σκεφτείτε καλά κάθε σας κίνηση.

Υδροχόος

Η πλανητική επιρροή της Σελήνης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας θα σας αναγκάσει να δείτε όλη σας την ζωή πολύ καθαρά, τόσο καθαρά που ίσως σας τρομοκρατήσει προς στιγμή. Όλα τα θέματα της καριέρας σας είναι σε αμφισβήτηση και είστε μπροστά σε καινούρια μονοπάτια, που φυσικά σας ενδιαφέρουν, αλλά τα φοβόσαστε κιόλας. Καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί με όλους τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, να δίνετε σημασία στην λεπτομέρεια και να ξέρετε πως δεν είναι αλήθεια ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αν πάτε ένα πετύχετε κάτι χωρίς να δώσετε σημασία στο ηθικό μέρος, τελικά θα σας κάνει κακό.

Ιχθείς

Η πολύ έντονη δράση της Σελήνης και η αισθαντική επιρροή του Ποσειδώνα σας δημιουργούν μεγάλες συναισθηματικές αναταράξεις. Θέλετε να κάνετε τη σχέση σας να δουλεύει σαν μια μηχανή παραγωγής ονείρων, αλλά και η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε κοντά σας νέους ανθρώπους οι οποίοι συνδυάζουν δύναμη, τόλμη και μια όμορφη δράση στην καθημερινότητά σας που σας κάνει να χαμογελάτε ξανά. Δώστε λίγη βάση στο οικονομικό, είστε πολύ ανοιχτοί και δεν έχετε περιθώρια να χάσετε χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (23/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα