Υπάρχουν ακατάλληλοι άνθρωποι στη ζωή σου; Εσύ τους φώναξες!

19:31 18/10/2014 - Πηγή: iPop

Κάτσε για να μην κρίνω εσένα ή εμένα θα το πάμε αλλιώς! Έχω μια κολλητή που συνεχώς κλαίγεται! Λέει ότι προσελκύει δίπλα της από κατεστραμμένους μέχρι τραγικούς άντρες που θέλουν απλά να περάσουν την ώρα τους και να τη γεμίσουν ψέματα και ενοχές. Πως, όμως, έρχονται συνεχώς αυτοί οι ακατάλληλοι;

Το σκεφτόμουν συνεχώς και έτσι, αποφάσισα να το αναλύσω βράδια ολόκληρα, μέρες ατέλειωτες για να μπορέσω να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα. Μάλλον, το πρόβλημα δεν είναι των άλλων. Είναι της φίλης μου, δικό σου (αν νιώθεις ότι τραβάς όλους/ες τους προβληματικούς) αλλά και δικό μου (που είμαι σίγουρη ότι έχω τέτοιο μαγνήτη). Όλοι μας, λοιπόν, καλούμε δίπλα μας αυτό που υποσυνείδητα νιώθουμε ότι μας αντιπροσωπεύει.

Επιτρέπουμε να μπούνε στη ζωή μας αυτοί που θα μας βγάλουν από μέσα μας τη μητέρα Τερέζα για να τους κλείσουμε τις πληγές ή ακόμα και αυτούς που δε μας ζητήσουν περισσότερα και δε θα μας κάνουν να φύγουμε από τη σιγουριά της συναισθηματικής μοναξιάς μας. Αν θέλαμε να κάνουμε σοβαρή σχέση θα αναζητούσαμε σοβαρό άνθρωπο. Ψάχνοντας όμως, ότι τύχει απλά για να έχουμε συντροφιά, έναν άνθρωπο να μιλάμε ή ακόμα και έναν άνθρωπο απλά να περνάμε καλά και να κάνουμε σεξ προσπαθούμε να αρκεστούμε στα λίγα.

Μπορεί να λέμε ότι θέλουμε σοβαρό δεσμό, οικογένεια, παιδιά κτλ, αλλά δεν το δείχνουμε και κατ’ επέκταση μέσα μας δεν το νιώθουμε. Δεν είμαστε οι ίδιοι έτοιμοι να παρατήσουμε την ξεγνοιασιά μας και να γεμίσουμε ευθύνες, να απομονωθούμε ή να βάλουμε στην άκρη τα όνειρα μας και να επενδύσουμε πάνω σε ένα άτομο ή ακόμα και σε καταστάσεις που θα μας αλλάξουν τη ζωή.

Συμβουλή!

Την επόμενη φορά που θα έρθει δίπλα σου ένας από τους ακατάλληλους ανθρώπους, μην πεις γιατί πάλι σε εμένα. Σκέψου, πότε τον φώναξες και θα καταλάβεις ότι εσύ φταις. Θα το κάνω και εγώ και θα πω και στη φίλη μου να το κάνει.

The post Υπάρχουν ακατάλληλοι άνθρωποι στη ζωή σου; Εσύ τους φώναξες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα