Sony Xperia T, Διαθέσιμη Alpha Jelly Bean ROM

Goodbyte

Μπορεί η Sony να έχει ήδη ανακοινώσει νέα ναυαρχίδα αλλά δεν αφήνει τα παλιά της κινητά χωρίς υποστήριξη, η Sony μόλις κυκλοφόρησε μία Alpha έκδοση της αναβάθμισης Jelly Bean που ετοιμάζει για τα τέλη Μαρτίου για το Xperia T.

Για να γίνει η εγκατάσταση της ROM θα πρέπει το Xperia

T να έχει ξεκλείδωτο bootloader, που σημαίνει πως χάνετε την εγγύηση της Sony, και να ακολουθήσετε της οδηγίες της. Επίσης ξεκλειδώνοντας τον bootloader σημαίνει πως δεν θα πάρετε το πραγματικό update όταν αυτό γίνει διαθέσιμο από την Sony.

H Alpha έκδοση της Jelly Bean ROM είναι σχετικά πτωχή και απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε developers. Όλη η συνδεσιμότητα είναι κλειστή, WiFi, Blueooth, NFC, FM δεν λειτουργούν. Επίσης το UI για το Jelly Bean δεν έχει ακόμα αναβαθμιστεί, ενώ δεν είναι εγκατεστημένες οι υπηρεσίες της Google, Google Maps, Play Store, Gmail κτλπ.

Όπως καταλαβαίνεται αυτή η ROM απευθύνεται όπως προείπαμε αποκλειστικά σχεδόν σε developers που θέλουν να δοκιμάσουν της εφαρμογές τους στη νέα έκδοση του Android στο Xperia T. Υπενθυμίζουμε πως η Sony υποσχέθηκε πως θα αναβαθμίσει το Xperia T στα τέλη Μαρτίου και φαίνεται πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα