Γιατί το επόμενο σου Tablet πρέπει να έχει Windows 8!

Goodbyte

Η αγορά των Tablet έχει ανοίξει αρκετά. Πλέον έχουμε ξεφύγει από το παραδοσιακό iPad ή ένα Android Tablet και έχουν έρθει κανονικοί υπολογιστές σε διαστάσεις Tablet. Δεν θα μιλήσω για ακριβά Windows 8

Tablet (όπως το νέο Surface), αλλά για οικονομικά.

Οι νέοι επεξεργαστές Intel Bay Trail, δίνουν στην αγορά δυνατές και οικονομικές συσκευές με μεγάλη αυτονομία. Όταν λέω οικονομικές, μιλάω για συσκευές από 300 έως 400€. Σε πιο χαμηλές τιμές, υπάρχουν μόνο Android Tablet και συγκεκριμένα το νέο Nexus 7.

Κάποτε, με το iPad (το 2 συγκεκριμένα, που ήμουν κάτοχος του) τα πράγματα ήταν απλά. Οι εφαρμογές ήταν στάνταρ και τα πράγματα που μπορούσα να κάνω μαζί του ήταν λίγα.

Τώρα, όλα έχουν αλλάξει, το Tablet μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω μια συσκευή για browsing και παιχνίδια. Με τα Windows 8 Tablet, το μηχάνημα μπορεί να μετατραπεί σε εργαλείο δουλειάς από το παραδοσιακό Tablet, γρήγορα και απλά.

Τα οικονομικά Windows 8 Tablet έκαναν την εμφάνιση τους από πέρυσι, αλλά φορούσαν τους επεξεργαστές Clover Trail και δεν είχαν πάρει θετικά σχόλια. Πλέον, η Intel βρήκε – κατά πάσα πιθανότητα – το μυστικό της επιτυχίας και ήρθε η ώρα για καλές αγορές.

Αυτόν τον μήνα περιμένουμε πολλά ωραία Tablet με Windows 8.1 και φαίνονται να υλοποιούν σωστά το όραμα που είχε η Microsoft για τα νέα Windows.

Αν κάποιος είχε όνειρο πέρυσι να πάρει οικονομικό και πλήρως λειτουργικό Tablet, φέτος ήρθε η ώρα να το υλοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα