Νέα εφαρμογή σε Android που θα μπορεί να διακρίνει το άγχος!

Το smartphone σας σε λίγο θα είναι ικανό να μπορεί να σας πει πότε είστε αγχωμένοι χάριν μιας νέας εφαρμογής που ονομάζεται StressSence!

Η εφαρμογή αυτή, που πρόκειται να κυκλοφορήσει για Android κινητά και tablets, έχει εγκατεστημένες πληροφορίες που αφορούν τις αλλαγές στην φυσιολογία του σώματος αλλά και στις αλλαγές στην συχνότητα της φωνής, πληροφορίες ικανές για να μπορούν να διακρίνουν πότε κανείς είναι αγχωμένος ή όχι!

Για να γίνει αυτό,

ο χρήστης θα πρέπει να ανοίξει την εφαρμογή και να αρχίσει να μιλάει, ούτως ώστε να γίνει εφικτή η σύγκριση με τις φυσιολογικές “τιμές” και να ανακοινωθεί η… διάγνωση!

Μάλιστα, από τα πειράματα που έγιναν με εθελοντές κατά την διάρκεια συνέντευξης για δουλειά βρέθηκε πως τα αποτελέσματα της νέας εφαρμογής έχουν ακρίβεια που αγγίζει το 81% σε κλειστό χώρο και 75% σε εξωτερικό χώρο, όπου υπάρχει πολύς θόρυβος.

Η νέα εφαρμογή, δημιουργός της οποίας είναι ο Hong Lu, πρόκειται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο συνέδριο της Ubicorp, στην Πενσιλβάνια, και αναμένεται να εισαχθεί σε μια άλλη εφαρμογή Android, την BeWell, η οποία χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα επιταχυνσιόμετρα και τους GPS αισθητήρες για να καταγράφει την δραστηριότητα των ανθρώπων κατά την διάρκεια του ύπνου.

Αναμένουμε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα