Νέος κωδικός για iPad εμφανίζεται σε κωδικά, είναι το iPad mini;

Goodbyte

Όπως σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες υπάρχουν έντονες φήμες που μιλούν για την παρουσίαση και κυκλοφορία μία νέας, μικρότερης έκδοσης του iPad, με οθόνη 7.85 ιντσών, που θα ονομάζεται iPad mini.

Οι πηγές των διαρροών είναι σε μερικές περιπτώσεις αρκετά γνωστές, όπως η εφημερίδα Wall Street Journal, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσίαση και κυκλοφορία είναι

κοντά στην πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποιο στοιχείο από την Apple. Σήμερα όμως στον πίνακα στατιστικών στοιχείων(analytics) μίας εφαρμογής, εμφανίστηκε το κωδικό όνομα iPad 3,6 το οποίο μάλιστα χρησιμοποιεί το ίδιο σετ εντολών με το νέο iPhone, ARMv7s το οποίο ισούται με τον νέο A6 επεξεργαστή.

Η τωρινή γενιά φτάνει μέχρι και το iPad 3,3 αναλόγως την έκδοση(Wi-Fi/3G) κάτι που σημαίνει πως έχουμε κάτι νέο εδώ. Οι παραπάνω φήμες φέρνουν απευθείας το iPad mini στο μυαλό αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε! Προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν πως το μικρό iPad εμφανίζεται στα διάφορα logs ως iPad 2,5 και χρησιμοποιεί τον παλαιάς κοπής, Α5 επεξεργαστή.

Υπάρχει περίπτωση η Apple να κάνει ένα μικρό update στο τωρινής γενιάς iPad, με μικρές εσωτερικές αλλαγές και ίσως την νέα Lightning θύρα, αλλά είναι απίθανο να ενσωμάτωνε και την νέα γενιά επεξεργαστή σε αυτό το update. Τα πράγματα έχουν μπλεχτεί, οπότε πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για νέα στο μέτωπο αυτό. Μην ξεχνάτε πως το internet έχει κατακλυστεί με αναφορές για αποστολή πρόσκλησης από την Apple στις 10 του μήνα για το event της παρουσίασης του νέου iPad. Για να δούμε..

Το παρόν άρθρο Νέος κωδικός για iPad εμφανίζεται σε κωδικά, είναι το iPad mini; αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα