Business Voice Week: Ξεκινά το Mega Factory της Sunlight – Τo καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

08:19 1/6/2024 - Πηγή: Emea.gr

Εντός του καλοκαιριού εκτιμάται πως ο Όμιλος Sunlight θα καταφέρει να ξεκινήσει την παραγωγική λειτουργία του Mega factory παραγωγής στοιχείων λιθίου στη χώρα μας, και δη στην Ξάνθη, καθώς το κατασκευαστικό σκέλος του έχει -σχεδόν- ολοκληρωθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Business Voice.

Διαβάστε εδώ το Business

Voice Week

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Skroutz Wallet

Έπειτα από μια διετία έντονης προσπάθειας και σε στενή συνεργασία με τον επόπτη, την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), το Skroutz.gr σχεδιάζει να λανσάρει κατά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα το Skroutz Wallet στην ελληνική αγορά

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιάννη Κοκαλάς – Never at Peace

Η εταιρεία «Never at Peace» δημιουργήθηκε από τον 23 χρόνο Θεσσαλονικιό υποδηματοποιό, Γιάννη Κοκαλά με μια σαφή αποστολή, να αντικατοπτρίσει την ιδεολογία του και την προσωπική του αφοσίωση σε κάθε προϊόν που δημιουργεί.

Από την αρχή της έμπνευσής του βασίστηκε στην αντίληψη πως η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς αγώνα και αφοσίωση. Πιστεύει πως ο καθένας είναι υπεύθυνος να παλέψει για τις επιθυμίες και τους στόχους του, και αυτή η αντίληψη διαποτίζει κάθε πτυχή της επιχείρησής του.

Διαβάστε εδώ το Business Voice Week

Σε ιστορικά ρεκόρ η αύξηση της τιμής του κακάο – Ανησυχία στις παγκόσμιες αγορές

Στα μέσα Απριλίου η τιμή βρισκόταν στα 11.500 δολάρια ανά μετρικό τόνο, ξεπερνώντας κατά πολύ ακόμα και τις τιμές της δεκαετίας του ’70.

Με τον πληθωρισμό να αποτελεί σταθερά παγκόσμιο πρόβλημα, πολίτες σε όλο τον πλανήτη (σε άλλες χώρες περισσότερο και σε άλλες λιγότερο) αντιμετωπίζουν δυσκολία ακόμα και στην αγορά βασικών ειδών διαβίωσης, τα οποία πλέον «εξελίσσονται» σε είδη πολυτελείας.

Διαβάστε εδώ το Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Η ΕΕ στροβιλίζεται προς το πράσινο μέλλον!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την ενεργειακή της απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, με την έγκριση ενός σημαντικού πακέτου μέτρων για την αγορά φυσικού αερίου και υδρογόνου.

Το πακέτο αυτό, που περιλαμβάνει κανονισμό και οδηγία, θέτει νέους κανόνες για την εσωτερική αγορά ενέργειας, δίνοντας έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το υδρογόνο, χαράσσοντας έτσι μια πιο πράσινη ενεργειακή πορεία για την Ένωση.

Διαβάστε εδώ το Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Αξιολόγηση δημοσίου και φορολογικές δηλώσεις

Η αξιολόγηση είναι σίγουρα απαραίτητη για να ξεπεραστούν οι «διαχρονικές παθογένειες του δημοσίου» όπως πολύ συχνά αποκαλούνται. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου σίγουροι αν η διαδικασία της αξιολόγησης, αντί να τις αντιμετωπίσει κατάματα, θα αποτελέσει άλλη μια διαχρονική παθογένεια του δημοσίου. Άλλωστε οι παθογένειες για αυτόν ακριβώς τον λόγο εμπεδώθηκαν και έγιναν διαχρονικές: γιατί επιβραβεύονται οι φαύλες συμπεριφορές.

Keywords
Αναζητήσεις
business-voice-week-xekina-to-mega-factory-tis-sunlight--to-kathieromeno-evdomadiaio-rantevou.htm
Τυχαία Θέματα