Intracom-Telecom: Διαμορφώνει το ψηφιακό τοπίο με λύσεις επόμενης γενιάς

16:50 11/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Intracom-Telecom είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος τεχνολογικών συστημάτων και λύσεων, με 45 χρόνια εμπειρίας και έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης για οργανισμούς που αναζητούν καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις.

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της είναι το χαρτοφυλάκιο προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών της. Καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και

της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, big data, data-driven intelligence, καθώς και Smart City λύσεων.

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Επιπλέον, προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων, ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις R&D, με θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Στο παγκόσμιο συνέδριο τηλεπικοινωνιών, MWC Barcelona στις 26 -29 Φεβρουαρίου 2024, θα παρουσιάσει τα νέα ραδιοσυστήματα E-Band με καινοτόμα χαρακτηριστικά που τα τοποθετούν στην αιχμή της τεχνολογίας.

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Keywords
Αναζητήσεις
intracom-telecom-diamorfonei-to-psifiako-topio-me-lyseis-epomenis-genias.htm
Τυχαία Θέματα