Αιγάλεω: Έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου – Αποκλειστικές δηλώσεις κατοίκου της περιοχής

11:00 17/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

Έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στο Αιγάλεω, στη συμβολή των οδών Δημαρχείου και Μιαούλη το πρωί της Παρασκευής (17/2), στις 07:20.

Από την έκρηξη έχουν τραυματιστεί δύο άνθρωποι. Ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είναι σε σοβαρή κατάσταση κι έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο καθώς κι ένας έμπορος λαϊκής που έστηνε τον πάγκο του, έχει

εκδορές κι έχει μεταφερθεί κι εκείνος σε νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε Παρασκευή στο συγκεκριμένο σημείο λειτουργεί λαϊκή αγορά και από θαύμα δεν είχαμε περισσότερους τραυματίες, κάτι που σίγουρα θα είχε συμβεί αν η έκρηξη γινόταν λίγο αργότερα.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις τις Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

«Ακούσαμε μια έκρηξη και πεταχτήκαμε στον δρόμο»

Το emea.gr μίλησε με κάτοικο της περιοχής, το σπίτι του οποίου απέχει λίγα μέτρα από το σημείο της έκρηξης. Ο κύριος Γιάννης, εμφανώς τρομαγμένος, μας είπε: «Κοιμόμασταν, όταν ακούσαμε μια πολύ ισχυρή έκρηξη και νιώσαμε το σπίτι να τρέμει. Πεταχτήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε να έχει μαζευτεί κόσμος στο σημείο και να προσπαθούν να βοηθήσουν το άνθρωπο που έχει το μαγαζί. Φυσικά τον ξέραμε, κάθε μέρα περνάμε από εκεί, μαθαίνουμε ότι έχει χτυπήσει. Μακάρι να γίνει καλά. Λένε ότι άναψε τη σόμπα του και κάποια φιάλη είχε διαρροή με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. Σκεφτείτε ότι κάθε Παρασκευή έχει λαϊκή έξω από το μαγαζί αυτό. Αν η έκρηξη είχε γίνει λίγο πιο αργά σίγουρα θα είχαμε περισσότερα θύματα». 

Keywords
Τυχαία Θέματα