Εκτός ΜΕΘ η Μαρινέλλα μετά από 21 ημέρες νοσηλείας

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα τρεις εβδομάδες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις 25 Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια μετά από 21 ημέρες βγήκε από την εντατική και θα συνεχίσει να νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: 

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας

για περαιτέρω νοσηλεία»

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2024 η Μαρινέλλα ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών, με αποτέλεσμα να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Υπέστη σοβαρό αγγειακό επεισόδιο, με αιμορραγία και τα πρώτα τρία 24ωρα ήταν αρκετά κρίσιμη για την κατάστασή της υγείας της, η οποία ωστόσο σταθεροποιήθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το επεισόδιο, η τραγουδίστρια να μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας όπου και θα παραμείνει για να συνεχίσει να λαμβάνει την απαραίτητη θεραπεία.

Keywords
Αναζητήσεις
ektos-meth-i-marinella--to-neo-iatriko-anakoinothen.htm
Τυχαία Θέματα