Η Ferryscanner στο BV: «Κόπηκαν» 2,2 εκατ. εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας – Αύξηση 27% σε σχέση με το 2023

Η πλατφόρμα Ferryscanner, η οποία αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για την εύκολη και γρήγορη κράτηση εισιτηρίων προς αγαπημένους προορισμούς σημείωσε εξαιρετική επιτυχία την περασμένη χρονιά, με περισσότερα από 860.000 ταξίδια να έχουν κλειστεί μέσω αυτής. Οι αριθμοί αυτοί αντιστοιχούν σε πληρότητα 640 πλοίων, ενώ ταξιδιώτες από 181 διαφορετικές χώρες χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες μας, καλύπτοντας έτσι μια παγκόσμια κλίμακα χρηστών. Μέσα από την πλατφόρμα, οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν 400 προορισμούς σε 25 χώρες, από μικρά νησιά έως μεγάλες πόλεις.

Οι

πιο δημοφιλείς προορισμοί περιλάμβαναν αγαπημένα νησιά του Αιγαίου, όπως η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος και η Σαντορίνη, ενώ το Ηράκλειο της Κρήτης ήταν επίσης ένας από τους κορυφαίους προορισμούς. Επιπλέον, οι συνολικές ημέρες διακοπών των ταξιδιωτών που έκαναν κράτηση μέσω της Ferryscanner ανέρχονται σε 127.661 ημέρες που αντιστοιχούν σε 349 χρόνια διακοπών.

Αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία δείχνουν την εμπιστοσύνη που οι ταξιδιώτες δείχνουν στην Ferryscanner, καθώς και την αυξημένη ζήτηση για ταξίδια προς ελληνικούς και άλλους δημοφιλείς προορισμούς. Η πλατφόρμα συνεχίζει να αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για την εύκολη και γρήγορη κράτηση εισιτηρίων προς αγαπημένους προορισμούς.

Τα εισιτήρια της Ferryscanner για το 2024 έφτασαν περίπου τα 2,2 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 27% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αυτή η σημαντική άνοδος υποδηλώνει την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών προς την πλατφόρμα και την ενισχυμένη ζήτηση για ακτοπλοϊκά ταξίδια, ειδικά προς δημοφιλείς προορισμούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ferryscanner για το καλοκαίρι του 2024, οι πιο δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Πάρο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Νάξο, την Τήνο, την Αίγινα, τη Σύρο, τη Μήλο, το Ηράκλειο και την Ίο. Ιδιαίτερα αξιόλογη είναι η Τήνος, η οποία αναδείχθηκε ως ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων ταξιδιωτών, με το 78% των κρατήσεων να προέρχονται από το εσωτερικό της χώρας.

Αντίθετα, η Σαντορίνη ήταν η κορυφαία επιλογή για ξένους επισκέπτες, καθώς το 80% των κρατήσεων προήλθε από το εξωτερικό.

Παράλληλα, η Ferryscanner κατέγραψε σημαντική αύξηση στη ζήτηση για ευρωπαϊκούς ακτοπλοϊκούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2024. Δημοφιλείς προορισμοί όπως το Ελσίνκι, το Ταλίν, το Μπόντρουμ, το Μπάρι, οι Άγιοι Σαράντα και το Μπρίντιζι ξεχώρισαν, επιβεβαιώνοντας την προτίμηση για μοναδικές θαλάσσιες εμπειρίες και την επιθυμία εξερεύνησης νέων, αναδυόμενων προορισμών.

Επιπλέον, οι Έλληνες ταξιδιώτες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ακτοπλοϊκές διαδρομές εκτός Ελλάδας, με τις κορυφαίες επιλογές τους να περιλαμβάνουν τη διαδρομή Ελσίνκι – Ταλίν, τη διαδρομή Νάπολη – Καπρί και τη διαδρομή Μπάρι – Δυρράχιο. Αυτές οι διαδρομές αποδεικνύουν την τάση των Ελλήνων να αναζητούν νέες θαλάσσιες περιπέτειες πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Ο τουρισμός αυτή τη σεζόν παρουσίασε σημαντική αύξηση, η οποία αντικατοπτρίζει την επιθυμία των ταξιδιωτών να εξερευνήσουν νέους προορισμούς και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Η ζήτηση για ταξίδια ανέβηκε, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί αύξηση στα εισιτήρια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ιδιαίτερα οι προορισμοί του Αιγαίου και άλλες δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας τράβηξαν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών, οι οποίοι επέλεξαν να απολαύσουν τις παραλίες και την τοπική κουλτούρα. Αυτή η θετική τάση υποδεικνύει την επαναφορά της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών, οι οποίοι αναζητούν ποικιλία και μοναδικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Keywords
Αναζητήσεις
i-ferryscanner-sto-bv-kopikan-22-ekat-eisitiria-meso-tis-platformas--afxisi-27-se-schesi-me-to-2023.htm
Τυχαία Θέματα