Λ. Αυγενάκης: Διεγράφη από τη ΝΔ μετά το περιστατικό στο Ελ. Βενιζέλος

14:18 3/7/2024 - Πηγή: Emea.gr

Διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και το κόμμα ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά από το σοβαρό επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον Λ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. Μετά την προβλεπόμενη παροχή

εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης χαρακτήρισε πως απολύτως σεβαστή την απόφαση του πρωθυπουργού και διαμηνύει πως «ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας». Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως «Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Ήμουν και παραμένω βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

Επεισόδιο Αυγενάκη με εργαζόμενο στο Ελ. Βενιζέλος

Τι προηγήθηκε

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο δείχνει τον πρώην υπουργό να προσπαθεί να αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια του υπαλλήλου, αφού ενημερώθηκε πως έχασε την πτήση του και δεν μπορεί να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ο Λ. Αυγενάκης προχώρησε σε μια δημόσια συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου υποστηρίζει ότι δεν χειροδίκησε και κάνει λόγο για ένα «περιστατικό έντασης» και «αναστάτωση». Εγκαλεί μάλιστα τα μέσα για υπερβολές και ανακρίβειες.

Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητω συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες… pic.twitter.com/NVEcpgMsLy

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) July 3, 2024

Keywords
Αναζητήσεις
l-avgenakis-diegrafi-apo-ti-nd-meta-to-peristatiko-sto-el-venizelos.htm
Τυχαία Θέματα