Τελευταία ευκαιρία για το Red Bull Illume Image Quest!

Ο κορυφαίος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας Red Bull Illume Image Quest 2013 φτάνει σταδιακά στο τέλος του. Μέχρι τις 30 Απριλίου οι επαγγελματίες του είδους έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στέλνοντας ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα www.redbullillume.com. Μετά την επιτυχημένη του πορεία το 2007 και το 2010, το Red Bull Illume
Image Quest 2013 επέστρεψε από την 1η Δεκεμβρίου 2012 με στόχο να αναδείξει, μέσα από την καλλιτεχνική ματιά επαγγελματιών φωτογράφων από όλο τον κόσμο, το συναρπαστικό κόσμο των action sports. Η πρόκληση της αθλητικής δράσης και η τέχνη της φωτογραφίας συνδυάζονται μοναδικά μέσα από ένα διαγωνιστικό αφιέρωμα δέκα κατηγοριών: lifestyle, playground, energy, spirit, close up, wings, sequence, new creativity, experimental, illumination.
Σε μια φαντασμαγορική τελετή στο Χονγκ Κονγκ θα αποκαλυφθούν οι 50 κορυφαίες φωτογραφίες του διαγωνισμού δίνοντας έτσι το έναυσμα για να ξεκινήσει το ταξίδι της η μοναδική αυτή έκθεση σε μητροπόλεις του κόσμου. Η επιλογή των φιναλίστ φωτογραφιών θα γίνει από διεθνείς κριτές και συντάκτες φωτογραφίας διάσημων αθλητικών και lifestyle Μέσων του κόσμου, όπως Daily Mail, USA Today, Sports Illustrated και GQ. Μάλιστα ανάμεσα στην κριτική επιτροπή υπάρχει και η ελληνική συμμετοχή, αυτή του ιδιαίτερου περιοδικού SOUL από τη Θεσσαλονίκη με εκπρόσωπο τον αρχισυντάκτη Δημήτρη Καραθάνο. Αναλυτικά η λίστα των κριτών εδώ.
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.redbullillume.com για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού, τις προδιαγραφές και τις κατηγορίες αθλημάτων.
Φωτογραφίες:Τις 50 τελικές φωτογραφίες από τον διαγωνισμό του 2010 μπορείτε να τις δείτε εδώ ενώ αν θέλετε να τις κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση μαζί και με σχετικά βίντεο, εγγραφείτε στο Red Bull Content Pool. Εναλλακτικά μπορείτε να τις κατεβάσετε από το παρακάτω link http://clients.zooom.at/_ftp-RBillume/RedBullIllume2010_Top50.zip. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την προσωπική σας custom gallery για τις ανάγκες του website σας διαλέγοντας τις εικόνες αθλητικής δράσης που σας ενδιαφέρουν ή ακόμα και να επιλέξετε εδώ μία από τις ειδικά διαμορφωμένες φωτογραφίες ως cover photo στο facebook.Περισσότερες πληροφορίες και δημοσιογραφικό υλικό εδώ:www.redbullillume.com/press www.redbullillume.com Facebook.com/redbullillumeTwitter.com/redbullillumeΕπίσημοι συνεργάτες του Red Bull Illume Image Quest 2013 είναι οι εταιρίες Leica, broncolor και Sun- Sniper.
Keywords
Τυχαία Θέματα