Ξανά για Γιαννιώτα ο Παναθηναϊκός

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε βρεθεί κοντά στο Τριφύλλι το καλοκαίρι. Σημαντική επένδυση θεωρείται από τους «πράσινους» οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον κλείσουν τον Γενάρη...

Τον Γιάννη Γιαννιώτα του Άρη «βλέπει» ο Παναθηναϊκός, για τον οποίον είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι,
αλλά δεν ευοδώθηκε η μετακίνηση. Ο παίχτης είναι εισήγηση του Γιάννη Σαμαρά, ενώ κολακευτικά για τον νεαρό επιθετικό εκφράζεται και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός του Άρη είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, διεθνής με την εθνική Ελπίδων και σίγουρα ο ποιοτικότερος παίχτης της ομάδος του, ενώ έχει πολλές προοπτικές και αγωνιστικές αρετές, ως εκ τούτου αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για το Τριφύλλι. Να σημειωθεί ότι στο φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Ο.Α.Κ.Α., ο Γιαννιώτας είχε σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης.

Δεδομένης της απουσίας του Ιμπραΐμ Σισοκό στο Κόπα Άφρικα για ένα μήνα τουλάχιστον, αλλά και της πιθανής αποχώρησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί παίχτη στη συγκεκριμένη θέση, που θα μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό ή στα άκρα.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κάνουν κίνηση για τον Γενάρη, αλλά επειδή τα οικονομικά δεδομένα είναι ασαφή, θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον παίχτη έστω και για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, σίγουρο θεωρείται το γεγονός πως ο Άρης θα ζητήσει ένα ποσό που πιθανότατα θα είναι απαφορευτικό για τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό το λόγο ίσως να βρεθεί λύση με έμψυχα ανταλλάγματα από το Τριφύλλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα