Αγωγή και μήνυση της ΠΑΕ κατά δημοσιογράφου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου και του μέσου που αναπαρήγαγε την «ψευδή είδηση περί επειδοσίου μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών».
Νομικά θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός κατά του μέσου και του δημοσιογράφου που αναπαρήγαγε την είδηση της έντασης στην Παιανία, την οποία η ΠΑΕ χαρακτηρίζει «ψευδή».

Η ΠΑΕ ενημερώνει πως πλέον είναι απόφασή της να αντιμετωπίζει
άμεσα τους συκοφάντες και να προασπίζει τα συμφέροντά της διά της δικαστικής οδού.

Αυτό –υποθέτουμε πως- σημαίνει πως από εδώ και πέρα, όταν οι γνωστές εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί που διχάζουν τον κόσμο, δημοσιεύουν ψεύδη ή κρύβουν τη μισή αλήθεια ή σε άλλες περιπτώσεις βάζουν σε κρεμάλες προπονητές του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επέδειξε έως τώρα ανοχή σε σειρά συκοφαντικών εις βάρος της δημοσιευμάτων.

Επειδή όμως η ανοχή αυτή εκλήφθηκε από ορισμένους ως αδυναμία είναι πλέον απόφαση της ΠΑΕ να αντιμετωπίζει άμεσα τους συκοφάντες και να προασπίζει τα συμφέροντά της δια της δικαστικής οδού.

Κατόπιν αυτού καταθέτει αύριο αγωγή και μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου και του μέσου δια των οποίων αναπαρήχθη η ψευδής χθεσινή είδηση περί επεισοδίου μεταξύ του προπονητή και ποδοσφαιριστών στην Παιανία».
Keywords
Τυχαία Θέματα