Αγώνας δρόμου για Καντού

Οριακά προλαβαίνει το ματς με την Καντού ο Σχορτσιανίτης, πολύ δύσκολα για Ούκιτς. Ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε ο Τσαρτσαρής...
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Καντού εκτός έδρας, σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την ευρωπαϊκή του συνέχεια. Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω την τραγική εικόνα που παρουσίασαν κόντρα στον ΚΑΟΔ και να προσπαθήσουν να πιάσουν απόδοση αντίστοιχη
με αυτή που έπιασαν στο ΟΑΚΑ με τη Ρεάλ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει αιμάτωμα στο πέλμα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Δυσκολότερα είναι τα πράγματα για τον Λένι Ούκιτς, ενώ τα ευχάριστα αφορούν τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά για το ματς.

Σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την μεταγραφή του Καπόνο να θεωρείται από εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη να ολοκληρωθεί.

Στα αξιοσημείωτα προσθέτουμε πως ενώ οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν ρεπό σήμερα, Δευτέρα 19/11, αρκετοί παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και προπονήθηκαν, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο κρίσιμο ματς που πλησιάζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα