«Φέρε τον Ρωχάμη»!

Ο «Ψυχίατρος» προτείνει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη μετά τον Βλάση Τσάκα να... εμφανίσει τον Βαγγέλη Ρωχάμη ως υποψήφιο επενδυτή!
Σοκ και δέος. Αυτό δεν είναι ποινικό μητρώο ρε παιδιά, είναι λίστα νοικοκυράς για... σούπερ μάρκετ! Τα έχει όλα μέσα και συμφέρει. Θες ακάλυπτες; Έχουμε. Θες... clopyright; Έχουμε. Θες
για υγειονομικούς λόγους; Έχουμε! Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, δεν φταίει αυτός ο απατεωνάκος, ο Βλάσης ο Τσάκας. Είδε... φως και μπήκε. Για να λέμε όλη την αλήθεια, του έδειξε το φως ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης και μπήκε. Σε συνεργασία, φυσικά, με τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος τον είχε συναντήσει στη Κηφισιά και μετά έκανε τον Κινέζο, λέγοντας «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα».

Ο Αλαφούζος δεν ξεμπρόστιασε μόνο τον Τσάκα αλλά και τον Τζίγγερ, ο οποίος εδώ και ένα δεκάμηνο αφήνει τον συγκεκριμένο παραμυθά να γλεντάει τον Παναθηναϊκό και να τον ξεφτιλίζει σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Ο Έλληνας επιχειρηματίας έβγαλε στη σέντρα τον Τσάκα και τις δεκάδες καταδίκες του, κάνοντας σαφές ότι δεν γίνεται να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει αποδείξει πόσο κακό μπορεί να προκαλέσει στον σύλλογο.

Πάντως, επειδή ο Ψυχίατρος μπορεί να καταλάβει το μίσος που τρέφει για τη «δική του» ομάδα ο μεγαλομέτοχος, του προτείνουμε την επόμενη φορά να εμφανίσει τον Βαγγέλη Ρωχάμη ή έστω κάποιον που να έχει περισσότερες καταδίκες από τον Τσάκα. Εξάλλου εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.

Βέβαια, και επειδή δεν ζούμε ούτε στο διάστημα ούτε στον δικό μας κόσμο, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η από αντιμετώπιση του Αλαφούζου από το ΦΕΚ του Τζίγγερ. Πρώτη φορά στο Hilton πήγε κόντρα στο παραμυθάκι του πρίγκιπα ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει να πάρει τις μετοχές από τώρα στα χέρια του. Για να δούμε...
Keywords
Τυχαία Θέματα