Ομπράντοβιτς: «Αν φύγω θα είναι απόφαση της ομάδας»

Ευχάριστα, μέχρι στιγμής, για τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι τα νέα που αφορούν στο μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Διεκόπη η συνέντευξη Τύπου καθώς ταραξίες μπούκαραν στον χώρο που τη φιλοξενούσε...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού αρχικά συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τον τίτλο, αναφέρθηκε στο μέλλον του Παναθηναϊκού.
Τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει στους «πράσινους» η οικογένεια Γιαννακοπούλου, επεσήμανε πως όλες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν άμεσα και εξήγησε πως το αν θα μείνει ο ίδιος ή όχι στην ομάδα εξαρτάται από τη διοίκηση.

Ανεγκέφαλοι κατά Ομπράντοβιτς – Διαμαντίδη

Η απόσταση ανάμεσα στη χαρά και την πίκρα είναι συνήθως εμφανής. Ωστόσο, στον Πειραιά απέδειξαν πως υπάρχουν ακόμα άτομα που δυσκολεύονται να διακρίνουν πως η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς για τους ίδιους και βάζουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή τους.

Η συνέντευξη Τύπου διακόπηκε, καθώς άτομα που μπορεί να έχουν οτιδήποτε άλλο πλην μυαλού στο κεφάλι τους, ξεπέρασαν μυστηριωδώς τους ανθρώπους ασφαλείας, μπούκαραν στο χώρο συνεντεύξεων και επιτέθηκαν κατά των Διαμαντίδη και Ομπράντοβιτς με αντικείμενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοτς, μέχρι να διακοπεί η συνέντευξή του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και κατέκτησαν τον τίτλο. Στο τέλος αποδείχθηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν πολύ σημαντικό. Όπως και να έχει ήταν μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με αυτούς τους αθλητές και τους ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης στο ξενοδοχείο ήταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Είναι πολύ σημαντικό που θα συνεχίσει η οικογένεια στον Παναθηναϊκό.

Πιστεύω ότι οι συζητήσεις έγιναν αργά, αλλά το σημαντικό είναι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν άμεσα τι θέλουν να κάνουν την επόμενη ή τις επόμενες χρονιές. Ούτως ή άλλως πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα, αφού λήγουν πολλά συμβόλαια. Αν φύγω αυτό θα είναι απόφαση της ομάδας».

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε ακόμα:

Στα φαινόμενα βίας: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές γι’ αυτά τα φαινόμενα, ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Στην προτελευταία συνέντευξη είπα ότι είμαι 13 χρόνια και με τους ανθρώπους αυτούς δεν είναι τυπική η σχέση μας, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Για αυτό η συμπεριφορά μου δεν είναι τυπική».

Στον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Όπου και να έχει δουλέψει ο Ίβκοβιτς υπάρχουν αποτελέσματα. Είχαν πολύ καλή σεζόν».

Στον Δημήτρη Διαμαντίδη και το μέλλον του: «Η θέληση μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί».
Keywords
Τυχαία Θέματα