ADATA CE700 ασύρματη βάση φόρτισης με υποστήριξη του Qi πρότυπου

19:51 23/1/2014 - Πηγή: TechFan

Η ADATA είναι μια εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για την παραγωγή μονάδων αποθήκευσης και μνήμες για υπολογιστές. Τώρα έχει ανακοινώσει μια βάση ασύρματης φόρτισης για smartphones και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο Qi. Υποστήριξη του πρότυπου Qi σημαίνει ότι αν έχετε ένα smartphone που λειτουργεί με Qi ήδη, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε αυτή

τη βάση.

Η βάση ονομάζεται CE700 και έχει δύο τρόπους λειτουργίας. Σε οριζόντια όπως οι περισσότεροι άλλοι ασύρματη επαγωγική φορτιστές και μπορείτε απλά να τοποθετήσετε τη συσκευή σας στην επιφάνειά του για να φορτίσετε. Ο δεύτερος τρόπος σας επιτρέπει να στηρίξετε τη συσκευή σας στην επαγωγική επιφάνεια φόρτισης με το CE700 όρθιο.

Αυτό σας επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας και να την χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα. Το CE700 έχει ένα κύκλωμα ανίχνευσης ξένου αντικείμενου και ενημερώνει αν κάτι μεταλλικό είναι μεταξύ του τηλεφώνου και της βάσης φόρτισης. Μια ενδεικτική LED λυχνία θα ειδοποιεί αν συμβεί κάτι τέτοιο και δείχνει όταν η βάση φορτίζει ή άλλα θέματα που συμβαίνουν. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το CE700 μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με τη θύρα USB του υπολογιστή για να φορτίσετε συσκευές. Το CE700 πωλείται για $ 49.99.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα