Το «βαθύ λαρύγγι» της Χρυσής Αυγής έτοιμο να μιλήσει

Οι δικαστικές αρχές έχουν όλα τα εχέγγυα να πείσουν τον μάρτυρα ή τους μάρτυρες που μπορούν να αποδειχθούν τα καταλληλότερα κλειδιά για την εξέλιξη της μεγάλης έρευνας που έχει στα χέρια του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Η μαρτυρία του προσώπου αυτού αν αποκτήσει με δικονομικό τρόπο σάρκα και οστά μπορεί να σηματοδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις σε δικαστικό και πολιτικό επίπεδο, όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι. Η Δικαιοσύνη – προσθέτουν – επενδύει στους μάρτυρες αυτούς καθώς φέρονται να έχουν γνώση εκ των έσω για τη δράση

της Χρυσής Αυγής ώστε να μπορούν εξ ιδίας αντίληψης να απαντήσουν στο καθοριστικό ερώτημα αν η δράση συγκεκριμένων προσώπων αποτελεί ενδεχομένως εγκληματική οργάνωση.

Ωστόσο, ο κύριος Βουρλιώτης παρά τη βαρύτητα της ενδεχόμενης κατάθεσης των συγκεκριμένων μαρτύρων με μεθοδικότητα συμπληρώνει ένα ένα τα κομμάτια του παζλ. Έτσι, μετά τους δημοσιογράφους, σειρά πήραν οι εκπρόσωποι των κομμάτων και μετά μέλη του ΚΚΕ που δέχθηκαν επίθεση στο Πέραμα, αλλά και αλλοδαποί θύματα δολοφονικών επιθέσεων της οργάνωσης. Κοινός παρονομαστής να αναδειχθεί αν στοιχειοθετείται το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης. Και τέλος οδηγός στην εισαγγελική έρευνα είναι οι άρσεις απορρήτων που μπορεί να κρύβουν άγνωστα στοιχεία για της δράση της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα