Αγώνας ποδοσφαίρου για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Η ομάδα φίλων του Κριστόφ Βαζέχα αποτελείτο από εν ενεργεία επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αλλά και παλαίμαχους όπως οι Στ. Αποστολάκης, Γ. Βάντσικ, Β. Τσάρτας, Γ. Γεωργάτος, Α. Μπασινάς, Γ. Γκούμας, Στ. Τζωρτζόπουλος καθώς και νέους παίκτες ηλικίας 22-24 χρονών, ενώ το κεντρικό μήνυμα του αγώνα ήταν «ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τον πόνο του άλλου».

Η Μαρία Νομικού, διευθύντρια ανεύρεσης πόρων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε πως «είναι η 7η

χρονιά που διοργανώνεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και ευχαριστώ θερμά τον Κ. Βαζέχα και την ομάδα του καθώς και όλους τους διοργανωτές, όπως και την ομάδα του Deree που έδωσαν με την συμμετοχή τους ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε».

«Σχεδόν 10 χρόνια κάνουμε αυτήν την εκδήλωση με σκοπό να βοηθήσουμε κάποια άτομα που έχουν αυτήν την στιγμή ανάγκη» δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα, ενώ ο Γιάννης Γκούμας υπογράμμισε πως «θα κάνουμε κι άλλα παιχνίδια για να βοηθήσουμε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

«Συμμετέχουμε σε αυτόν τον αγώνα, θέλοντας να συμβάλλουμε στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα» δήλωσε ο διοργανωτής του αγώνα Κώστας Αμανατίδης.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 8-0 υπέρ της ομάδας των φίλων του Κριστόφ Βαζέχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα