Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή για τη διαμαρτυρία στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας, προσθέτοντας πως στη ΓΑΔΑ βρίσκονται 47 νέοι άνθρωποι, επειδή αμφισβήτησαν την απάνθρωπη πολιτική του υπουργείου Ναυτιλίας με τα λευκά φέρετρα.

«Αυτή είναι αστυνομική βία με πολιτικά χαρακτηριστικά, που για πολλοστή φορά συμβαίνει σε εκπροσώπους

του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Τι κυβέρνηση είστε εσείς, που χρησιμοποιείτε την ΕΛΑΣ, για να επιτίθεστε σε αντιπολίτευση και κοινωνία;» διερωτήθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου επισημαίνοντας πως όποιος δεν πάρει θέση στο θέμα των προσαγωγών θα είναι «συνένοχος».

Απαντώντας ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην εξάγει βιαστικά συμπεράσματα και να μη μιλά για δολοφονίες.

Καταλόγισε δε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εκμετάλλευση του πόνου».Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος κατηγόρησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για λεκτική βία για να του απαντήσει η κ. Κωνσταντοπούλου, πως αυτή είναι που δέχεται χυδαίες επιθέσεις από όλους.

Στην κόντρα εισήλθε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος έκανε λόγο για «χυδαίες παρουσίες» το τελευταίο διάστημα στη Βουλή.

Τα «πυρά» της στην κ. Κωνσταντοπούλου έστρεψε και η Λιάνα Κανέλλη χαρακτηρίζοντας «αερολογική ανυπόστατη κατηγορία» την αποστροφή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ περί «συνενοχής» όποιου δεν πάρει θέση στο θέμα των προσαγωγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα